Napi horoszkóp szeptember 25.: a Mérlegek számára fontos részletek válnak világossá, a Nyilasok kiállnak a saját érdekeikért

Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Készen állsz arra, hogy továbblépj egy bizonyos helyzetből, amelyből kihoztad már a maximumot, épp ezért nem nagyon van keresnivalód benne. Tudasd a számodra fontos személyekkel, hogy mi a döntésed oka, miért nem szeretnél tovább egyhelyben toporogni és miért kell továbbindulnod, amíg van rá lehetőséged. Amennyiben te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted és ez még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd a továbblépéshez. Minden ügyedet véglegesen zárd le azonban, ne hagyj magad mögött megoldatlan problémákat, mert azok a jövőben is visszaköszönhetnek!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvégi pihenés helyett túl sok programot ütemeztél be mára, ez pedig elég nagy frusztrációt okoz számodra. Mivel lemondani már elég ciki lenne őket, ezért igyekezz valahogy rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni mindennek a végére. Ha sikerül lezárni valamennyi ügyet, szánd a hétvége további részét a pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a legjobban sem tudnak pihenés nélkül egyfolytában versenyt futni! Adj magadnak lehetőséget arra, hogy feltöltődj, menj a barátnőiddel vásárolni, igyatok meg egy forró csokit és beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan tapasztalatlannak érzed magad egy bizonyos témában, épp ezért fűhöz-fához szaladgálsz annak érdekében, hogy használható tanácsot kapj. Ennek következményképp azonban teljesen összezavarodsz, hisz ahány ember, annyiféle útmutatással lát el, te pedig azt sem tudod, merre indulj. Amennyiben tehát nem érzel magadénak egy bizonyos helyzetet, abban az esetben ne vállalj a képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt összeroskadsz és negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni!

RÁK (június 22-július 22)

Megnyugtató számodra az, hogy történjék veled bármi, a szeretteidre, a barátaidra mindig számíthatsz, ők azok, akik teljes mellszélességgel támogatnak és melletted állnak. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is készen állsz arra, hogy harcba indulj értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást, hisz együtt jobbá tehetitek a Világot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd borzasztóan eleged lenni abból, hogy minden körülötted élő téged talál meg, mint egy mondvacsinált megmentőt csak azért, mert ők nem akarnak semmiféle energiát arra pazarolni, hogy megoldják a gondjaikat. Épp ezért eljött az idő, amikor fel kell állnod és ki kell állnod az érdekeidért annak érdekében, hogy végre a saját életedre koncentrálhass! Hozd mindenkinek világosan a tudtára, hogy egyszerűen eleged van és nem vagy hajlandó a jövőben mások csomagját cipelni, megvan neked a magad terhe, amelyet viszek a hátadon! Aki pedig emiatt hátat fordít neked, annak igazából nem is voltál fontos, csakis arra használt, hogy a saját életén könnyítsen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jól esne most a támogatás, ha valaki megfogná a kezed és kivezetne a jelenlegi helyzetedből, ehelyett neked kell minden akadállyal megküzdened. Mivel azonban kezdesz belefáradni az egészbe, érdemes lenne egy napot adnod magadnak, amikor kikapcsolódsz és nem foglalkozol a nyomasztó dolgokkal, keress olyan programokat, amelyek pihentetőek és elterelik valamelyest a figyelmedet arról, amivel jelenleg küzdesz. Ha kapsz egy kis boldogsághormont, talán optimistán látod majd a jövődet és ahogy telik az idő, te magad találod majd meg a labirintusból kivezető utat. Csak fel ne add, hisz a dobogó tetején nagyon büszke leszel majd magadra!

...a horoszkóp még nem ért véget! A folytatásért kattints ide!