Borítókép: Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek nagy fába vágják a fejszéjüket, a Rákok hatalmas áldozatokat hoznak a siker érdekében Forrás: Pexels by cottonbro

Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek nagy fába vágják a fejszéjüket, a Rákok hatalmas áldozatokat hoznak a siker érdekében

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan idegesítő személy legyeskedik körülötted, aki gyakorlatilag a legapróbb titkaidról tudni szeretne, kéretlen jó tanácsokkal lát el minden tekintetben, téged pedig kezd a személyes jelenléte egyre jobban idegesíteni. Még azelőtt állítsd tehát le, mielőtt elszakad az a bizonyos cérna, mégis ügyelj arra, hogy úgy kommunikálj a lehető legfinomabban és diplomatikusabban, hogy ne kelljen később emiatt bocsánatot kérned. Magyarázd el neki és logikusan igyekezz megértetni vele, hogy a saját utad szereted járni, hogy a te életedben szereted magad meghozni a döntéseket és hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek csak és kizárólag rád és azokra a személyekre tartoznak, akikkel te meg kívánod osztani.

BIKA (április 21-május 20)

Az átlagosnál jóval nehezebb feladattal küzdesz, halvány fogalmad sincs arról, hogyan és miként oldd meg, emiatt az sem világos számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül Te is elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogy alakul a helyzet!

IKREK (május 21-június 21)

Viszonylag hosszú ideje gondolkodsz azon, hogy olyasmibe vágj bele, amely ugyan teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra az izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd, hisz valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess a végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle cél érdekében áldozol fel gyakorlatilag mindent, hogy még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak. Meglehetős elismeréssel figyelik a céltudatosságodat és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Tűpontosan kiszámoltál mindent egy bizonyos feladat elvégzéséhez, ennek mentén haladsz is előre, ám egy ponton rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

A mai horoszkóp folytatását ide kattintva találod!

Galériánkból pedig megtudhatod, melyik csillagjegy-párok esetében fordul elő leggyakrabban megcsalás!