Urban:Eve: Ha introvertált vagy, teljesen normális ha...

introvertált,személyiségtípus Forrás: urban-eve.hu
Introvertáltak egyesüljetek! Mindenki egyenként, szépen csendben a saját otthonában. Olvass bele Farkas Lívia, az Urban:Eve bloggerének írásába!

HA INTROVERTÁLT VAGY, TELJESEN NORMÁLIS, HA…

✨ Hol készen állsz arra, hogy szerepelj, beszélj, előadj, bátor legyél, hol meg nem, attól függően, hogy épp mennyire aludtad ki magad, volt-e egyedül töltött időd előző este, vagy olyan a holdállás. Az, hogy most nem megy, nem jelenti azt, hogy legközelebb sem fog. Az, hogy most remekeltél, nem jelenti azt, hogy most már soha nem lesz nehéz, vagy egy életre meg van oldva a probléma. Ha kifundálod, hogy mitől tudsz feltöltődni, igény szerint használhatod őket.

✨ Még akkor is teljesen kifáradsz, ha csupa jófej emberrel töltötted együtt a napot, és nagyon jól érezted magad.

✨ A legrosszabb dolog, ami történhet veled egy péntek este, egy hangos buli csupa idegennel, ahol mindenki részeg (csak te nem). Fesztivál? Kösz, nem, itthon nem kell sorban állnom a vécéért, tele a hűtő a kedvenc kajáimmal, és úgy táncolhatok a legjobb zenékre, hogy közben nem ütközik nekem egyetlen részeg, test-tudat hiányos idióta sem. Egyébként is, ha egy program este kilenc után kezdődik, esélytelen, hogy ott leszel…

farkas lívia,urban:eve
Hogyan értékeld az évet? Olvasd el Farkas Lívia írását a decemberi Éva 26. oldalán!

Nézd meg ezt a galériát is:

Farkas Lívia portréját Lauren Mabbett készítette.