Hasznosítsd te is a telihold utáni időszak energiáit!

Borítókép: Hasznosítsd te is a telihold utáni időszak energiáit! Forrás: Getty Images
Az új holdhónap energiáinak maximumát mindig teliholdkor éri el. A Nap és a Hold szembenállása felerősödött érzelmi állapotot hozhat.

A mostani teliholdban szerepet játszik az Uránusz bolygó is, ami felerősíti a Vízöntőben járó Nap energiáit. A Napot már 1-2 hete támogató, energetizáló Mars mellett, ha ötleteid vannak, akár „fura” megoldásokat találsz a problémákra, akkor csak bátran. Szerencsésebb szó a kreatív ebben az esetben, de mindenképp a megszokottól eltérő.

Kedvez az időzítés mindenféle új dolog elindításának: legyen szó munkahelyváltásról, kapcsolati változásról – ami nem feltétlenül jelent szakítást, lehet szintemelkedés is. Minden, ami elindulás és amiről érzed, hogy a tiéd, akkor ne várj tovább, cselekedj.

Kedvezően alakulhatnak a dolgaid, ha tervezel, átgondolod, de apróbb lépéseket már meg kell tenned, mert most cselekvő energia van. Aki meg már hónapok vagy évek óta csak gondolkodik és tervez, annak tényleg itt az ideje. Ha hónapok vagy évek óta érlelsz valamit és nem hagy nyugodni, ott motoszkál egyre, az idő nem törölte el, akkor most hajrá, csinálj végre valamit!

Továbbra is érvényes, hogy ami már nem a tiéd, annak itt az ideje, hogy eltávolítsd magadtól. Nézz szembe vele, dolgozd fel és hadd menjen.

Ha most azt érzed, hogy megújulnál, akkor nosza! Kezdj bele abba az életmódváltásba, csináltass új frizurát, vágj bele a tanfolyamba, menj el szórakozni végre. Nem kell a tavaszra várni, most is el lehet kezdeni az új dolgokat.

Amikor ezt a cikket írom, még a Napocska is kisütött, holott itt már hetek óta nem tette tiszteletét. Így én most átélem a tavaszt, a pozitív energiákat.

Élvezd a változásokat, próbálj meg a föld fölött járni kicsivel, most ne ragaszkodj senkihez és semmihez. Álmodd meg, érezd meg, engedd be a sugallatokat, hogy merre van az utad, kivel van az utad. Figyelj a zsigereidre, mit mondanak.

Vénusz – Mars kapcsolat van az égen, hagyd, hogy a párod inspiráljon. Ezt nem feltétlenül kell veszekedésben, játszmázásban megélni, próbáljátok meg felemelni egymást. Vedd észre, hogy ő a tükörből azt mutatja, ami te vagy, csak nem tudsz róla. Ez persze igényel egy kis szimbolikus gondolkodást, de megéri agyalni, mert rengeteget fejlődhetsz belőle és általa. A párod a legnagyobb tanítómestered, egyáltalán nem véletlen – hiszen a te döntésed – hogy az életedben van. Tehát elő a lazaságot, játékosságot, a figyelmet és fejtsd meg, hogy mit mutat, merre szeretne emelni téged.

A Nap már a telihold másnapján kapcsolódik a Szaturnusszal: a saját felelősségünkre pontosan ráláthatunk általa. Rá kell jönnöd, hogy a felelősséget nem lehet kihelyezni. Amint ez tudatosul, felszabadulsz, mert végre nem mástól várod a megoldást, hanem a kezedbe tudod venni az irányítást.

Február 11-én ismét úgy kapcsolódik a Nap és a Hold, hogy a teliholdkor megélt energiák aktivizálódnak, lehet megint lépni előre egyet. Van, aki hármat fog lépni, ha tartja azt a fókuszt, amit a Szaturnusz képes hozzáadni a gondolkodáshoz és a megvalósításhoz.

Kapcsolatokban is jöhet a megoldás, az egymásra találás, a megértés, de mindig az a fontos, hogy a saját biztonságodat te magad add meg magadnak. Érzelmileg és minden más szinten is ez a legfontosabb, hogy egy egység legyél önmagaddal, aki stabil, aki egyedül is EGY egész.

Minden kapcsolatban 2 darab EGY egész embernek kellene lenni ahhoz, hogy stabilan tudjon működni a közösség. Nem jó irány a másiktól várni a saját boldogságomat, boldogulásomat. Így inspirálódhatunk a kapcsolatból.

Kommunikációval, gyermeki lelkesedéssel, kíváncsisággal, kis lazasággal tudunk most a legjobban előrelépni. Minden gondolatunkat, ötletünket jegyezzünk le, álmokból, amire emlékszünk, érzésekre, sugallatokra nagyon érdemes figyelni és leírni.

A naplóírásnak elképesztő ereje van és amíg nem kezdi el az ember, addig nem jön rá, hogy mennyire így van. Nagyon sok visszajelzést kapok erről, hogy tényleg a legjobb eszköz arra, hogy megértsük, mi van bennünk, mi motivál, mi visz előre. Próbáld ki, legyen most ebben az időszakban ez a te előrelépésed.

Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog.

Ez az energetika érvényes már a holdhónap fennálló részére, majd a következő újhold február 20-án hoz egy másmilyen megközelítést.

Az önismereti út egy életen át tartó folyamat. Ezek a kérdések pedig többször is felvetődhetnek menet közben: Vajon miért születtem erre a világra? Jó helyen vagyok? Merre tovább? Mit kellene most tennem?

Az asztrológiai elemzés és az ön- és sorsismereti coaching abban segít, hogy kihozhasd magadból azt a legjobb embert, aki a szíve szerint képes élni elégedetten és boldogan. Nem tanácsadás, hanem egy személyes fejlődést támogató folyamat, hogy önbizalommal telve élj; ne függj senkitől a továbbiakban.

Abban támogatlak, hogy tisztában legyél azzal, hogy ki vagy, mit akarsz elérni az életben és ezt hogyan kezdd el megvalósítani.

ITT tudsz tőlem kérdezni vagy időpontot egyeztetni!

Email cím: melinda@melingo.hu

Weboldal: www.melingo.hu