Borítókép: Egészen elképesztő dolgokat is kértek már tőle hivatásos ölelgetőként Forrás: Instagram/chicagocuddletherapy

Egészen elképesztő dolgokat is kértek már tőle hivatásos ölelgetőként

Nem akármilyen foglalkozása van annak a fiatal amerikai nőnek, aki hivatásos ölelgetőként próbál enyhíteni kliensei szeretetéhségén és átsegíteni őket traumáikon. Munkája során nem egy furcsa kéréssel találkozott már; hogy milyenekkel, cikkünkből kiderül.

Már hét éve űzi szokatlan hivatását az Egyesült Államokban élő Keeley Shoup; aki hivatásos „ölelgetőként” próbál traumatikus élményeken átesett embereken segíteni. Az alkalmanként 100 dolláros szolgáltatást azonban szigorú szabályokhoz köti: a testi kontaktus szigorúan plátói és szexmentes lehet, klienseinek pedig ezalatt szigorúan felöltözve, ruhában kell lenniük. Keeley ennek ellenére belefutott már nem egy, igazán szokatlan kérésbe.

Nincsenek ellenemre a különös kérések, mert szerintem ez azt jelenti, hogy aki ilyesminek hangot tud adni, az nagyon megbízik bennem.
mondja a fiatal nő.

„Tudják, hogy nem fogom emiatt elítélni őket. Szabályaim egyike, hogy bármi olyat kérhetnek tőlem, ami nem ütközik a magatartási kódexbe; én pedig nem fogok ítéletet mondani felettük. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden megkeresésre igent fogok mondani. Ha olyan természetű a dolog, amit úgy érzem, teljes szívemből, odaadással és bármiféle ellenérzés nélkül vállalni tudok, akkor azt meg is teszem. Az általam kijelölt határokat viszont soha nem lépem át és nem hozom magam olyan helyzetbe, ami kényelmetlen lenne számomra” – teszi hozzá Keeley.

S hogy mik voltak az eddigi legfurcsább dolgok, amiket kértek tőle? Elmondása szerint volt olyan, akinek mesekönyvből olvasott, mert arra volt igénye az összebújás mellett; ezzel is a gyerekkorára emlékeztetve őt.

Egy másik ügyfele azt kérte, hogy civódjon vele úgy, mintha a kiskutyája lenne, mintha csak vele játszana.

„A legfurább az összes eddigi közül talán az volt, amikor egyikük azt kérte, hogy rajzoljak valamit a hátára, persze nem igazi tollal, vagy ceruzával; ő pedig megpróbálta kitalálni, mi lehetett az. Nagyon boldog volt, mert ez is egy olyan dolog, ami a régi időkbe repítette vissza" – meséli a hivatásos ölelgető.

Nem csak mi emberek, a kutyusok is szeretik az ölelgetést, persze nem mindegyik fajta. Galériánkból megtudhatod, mely ebek kedvelik a legjobban az összebújást!