Borítókép: Hilaria Baldwin üzenete férjének: "Szeretlek és mindig ott leszek melletted" Forrás: Getty Images

Hilaria Baldwin üzenete férjének: "Szeretlek és mindig ott leszek melletted"

Egy az egybillióhoz az esélye egy olyan halálos balesetnek, mint ami a Rust című film új-mexikói forgatásán történt – nyilatkozta múlt szombaton Alec Baldwin és arról is beszélt, hogy barátja volt Halyna Hutchins operatőr, akire egy biztonságosnak tartott kellékfegyverből adta le a lövéseket. A színész a traumát családja körében igyekszik feldolgozni, velük menekült Vermontba, ahol a gyermekei kedvéért ünnepelték meg a Halloweent.

Alec Baldwin felesége, Hilaria osztotta meg Insta oldalán azokat a fotókat, amelyeket Halloween-kor örökített meg férjéről és gyermekeiről. A házaspár ebben a mindenki számára nehéz helyzetben próbálja megtartani a hétköznapok normalitását, ezért is döntöttek úgy, hogy – főként gyermekeik kedvéért- idén sem mondanak le arról, hogy az egész család mókás jelmezekbe bújjon.

„Ez a szituáció mindannyiunk számára nagyon nehéz, de a gyerekeink kedvéért összeszedtük magunkat, hogy a Halloween-t méltón megünnepelhessük velük, hiszen megérdemlik. Last-minute kosztümökbe bújtunk ugyan, de a gyerekeink így is ugyanolyan boldogok voltak, a mosolyuk és a kacagásuk felmelegítette anyai szívemet. Mindenkinek boldog Halloween-t kívánnak a Baldwin csemeték”- kommentálta a fotókat Hilaria.

A tragédia után a család Vermontba menekült, a Halloween-t már ott töltötték.

„Ide hoztam Alec-et, hogy meggyászoljuk Halyna-t és a történteket. Alec hatalmas traumán esett át, szüksége van egy kis távolságra a saját egészsége érdekében. Rettenetes, ami történt, Alec szörnyen érzi magát.”- nyilatkozta Hilaria a New York Post-nak.

A 37 éves nő attól tart, hogy férjénél poszttraumás stressz- szindróma alakul ki, de mindent megtesz, hogy ez ne következzen be, ezért is javasolta, hogy utazzanak Vermontba, és töltsenek el együtt egy kis időt, távol mindentől.

Instagramon megosztott posztjában annyit üzen férjének: "I love you and I'm here", azaz "Szeretlek és mindig ott leszek melletted".

Nézd meg, mely hírességek éltek túl súlyos baleseteket: