Boldogság receptek

Borítókép: Boldogság receptek Forrás: Flow
A szervezetfejlesztő szakma élvonalában, elkötelezett munkatársak üzleti, szakmai és emberi közössége vagyunk. Nevünkhöz méltón – FLOW – elhivatottak abban, hogy „flowba hozzuk a világot”. Ehhez olyan programokat ajánlunk, amik mai kaotikus világunkban kiutat, támaszt és inspirációt adnak egyéneknek, csoportoknak és szervezeteknek, hogy képesek legyenek megélni saját boldogságukat.

A szeptemberi Psziché esten kis ízelítőt kaphattatok palettánkból, nőknek (is) szóló nyílt tréningjeink hírét vittük el hozzátok.

Mi is ezt a rohanó, hol fényes, hol homályos életet éljük. Törekszünk különböző szerepeink megélésére, egyenrangúságban, függetlenül és felelősen, önálló emberként felhőtlen és boldog napok megteremtésére magunk körül, környezetünkben. Van, hogy sikerül, van, hogy nem.

Ami segít? Magunk minél jobb ismerete és a tudatosság. A céges programjainkon is fölhívjuk erre a figyelmet és magunk is gyakoroljuk, nap mint nap.

Az elmúlt évek történései rengeteg plusz változót raktak be a hétköznapjainkba. A „plusz”-ok sikeres kezelésének igénye hívta életre újabb programjainkat, amiket ha nem is csak nőknek szánunk, de nekik kifejezetten ajánljuk.

Forrás: Flow
balról jobbra: Juhász Tünde, Rabec István, Lapu Klára, Remsei Rita, Sütöri Judit

Miről is szólnak ezek a képzések? Hogyan zajlanak? Mire számíthatsz, ha részt veszel valamelyik, számodra érdekesnek ígérkező programon?

Címétől és témájától függetlenül mind csakis RÓLAD szól! Számodra ad segítséget ahhoz, hogy magaddal foglalkozz, hogy a saját fejlődési utadon egy lépéssel előrébb tarts!

Vannak emberek, akik ezt a fajta önismereti utat nagyon korán elkezdik, vannak, akik egész életükben nem jutnak el ide és vannak, akik velünk indulnak el rajta. Ha jössz, megtapasztalhatod a sok-sok kapcsolódásban mennyi erő, energia és szeretet van, ami épít, felkarol és támaszt nyújt számodra.

Olyan új szempontokat, módszereket, viselkedési mintákat is kapsz, amikkel kísérletezhetsz a mindennapjaidban, s amelyek alkalmazásával bizton valami eddig eltérő eredményre, hatásra és fogadtatásra találhatsz!

Forrás: Flow

Hétköznapi nyelven:

Jobban megérted, mit kaptál a szüleidtől, pedig ilyeneket mondtak, hogy „tiszteld az idősebbet” s te nem az életkort, hanem az embert tiszteled,

elsajátítasz olyan apró módszereket, amivel az állandóan panaszkodó rokont, munkatársat finoman tudod a nem panaszkodás irányába fordítani, amitől neked is jobb érzés lesz vele lenni,

végre megteszed, amit már régóta ígérsz magadnak: rendet teszel a szekrényed polcain (átvitt értelemben is), a tennivalóidban, az életedben

újra visszatalálsz gyermek-magadhoz, amikor még képes voltál csak úgy lenni, bámulni a felhőket és érezted, milyen jó is ez, de mára elfelejtetted ennek a módját és különben is lelkiismeret-furdalásod lenne, ha erre „pazarolnád” azt a drága időt,

rálelsz újra arra az élményre, milyen klassz, amikor kockáztatsz és kilépsz a megszokottból, s behúzod ezt a jelenedbe.

Forrás: Flow

Csupa-csupa magadnak hasznos apróság, a saját mentális egészséged érdekében!

Azért tartunk ilyen programokat, hogy minél több ember ébredjen, minél többen éljék át azt a szenzációs érzést, ami a saját „képes vagyok bármire” hitet és magabiztosságot megadja! Hogy felelősséget vállalj magadért, hogy boldogabban teljenek a napjaid!

Érdekel?

Hívunk, várunk, gyere!

Látogass el a https://flow.hu/nyilt-kepzesek/ lapra, keress minket bátran telefonon, barátságos és segítőkész emberekre lelsz!

#boldogság, #önfejlesztés, #önismeret, #női programok, #flow, #mindfulness #reziliencia #kreativitás

A cikk szerzője: Sütöri Judit partner, Flow Consulting.