6 kérdés, amitől a karácsonyi készülődésben tuti feláll a hátadon a szőr

Borítókép: 6 kérdés, amitől a karácsonyi készülődésben tuti feláll a hátadon a szőr Forrás: Getty Images
Amikor már a karácsonyi készülődés és az év végi hajtás egyszerre nyomaszt, akkor bizony vannak kérdések, amiket nemhogy meghallani nem akarunk, de jobban jár a környezetünk, ha fel sem teszi azokat nekünk. Miért? Mert lehet, hogy robbanunk.

Az ünnep közeledtével minden kezd besűrűsödni. Valahogy év végére sem fogynak el a feladatok, sőt inkább egyre több terem. A határidőket jelző dátumok mintha egyre pirosabban villognának. Az ajándékok listája igaz lassan, de kezd körvonalazódni a fejünkben. Persze ha lenne egy ünnepi tervezetünk, amit pontról pontra lekövetve vezetnénk, akkor nem csak beesnénk a fa alá, hanem valóban időben megszállhatna minket is a karácsony szelleme. De sokan nem tudunk előre tervezni, sokunk éve ilyenkor pörög be igazán, így csak nő a feszültség, vele pedig kevésbé tudunk tolerálni olyan kérdéseket, melyek lényegében teljesen ártalmatlanok.

Galériánkban 6 olyan, ártatlannak tűnő kérdést hozok, amiktől a karácsonyi készülődésben garantáltan feláll jópárunk hátán a szőr: