Borítókép: 5 szerdai motivációs trükk, hogy ne túléld, hanem megéld a hét második felét Forrás: Pixabay.com/ Bridgesward

5 szerdai motivációs trükk, hogy ne túléld, hanem megéld a hét második felét

Van, aki szerda hajnalban azzal a gondolattal nyitja ki a szemét, hogy még csak a hét első fele cammogott el és még hátra van 3 teljes munkanap. Mások meg a hét második felében lévő lehetőséget látja meg. Te melyik tábort erősíted?

Szívedre a kezed! A szerda hajnali pillanyitogatás közben te mire szoktál gondolni?

Én leginkább arra, hogy még 6 óra és túl vagyok a munkás hét felén. Meg kell mondjam, ez a legrosszabb napindító mantra, amit valaha mondhat magának az ember. Semmi bizakodásra okot adó tényező nincs benne. Inkább olyan ez, mint a konyhapultra kiömlött habosított, forró tej. Ragacsos, kárba veszett dolog, amit ha nem takarítunk fel rendesen, akkor még szagot hagyva, végig kíséri az elkövetkezendő napokat is.

Mennyivel jobb lenne, ha valami pozitív gondolatot ültetnénk el szerda hajnalban a fejünkbe. Mondjuk valami olyat, ami előremutató, amiből lehet profitálni, ami motivál. A témában olvasgatva, eltévedtem egy olyan oldalra, ahol a mentális egészség megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatos témákban írnak, onnan hoztam most nektek 5 TIPP-et, amivel a szerda reggeleket energikusan, szinte már kirobbanó jó kedvvel indíthatsz.

Felkészülni, vigyázz, rajt: gyűjtsünk motivációt a szerda reggelekhez!