Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Borítókép: Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez
Mindjárt itt a várva várt nyaralás, de most még adhatsz magadnak egy utolsó esélyt, hogy elérd a kívánt formád, mielőtt berobban a nyár. Akár a túlsúly, a bőr rugalmasságának elvesztése, vagy a látható cellulit okoz gondot, a Nu Skin termékek segítenek megtalálni az egyensúlyt, vele növelni az önbizalmadat. Fedezd fel az új ageLOC® TRME Body Balance system and ageLOC® WellSpa iO termékeket, mert a “summer body” neked is jár!

Megannyi dolog befolyásolja testünk megjelenését és egészségét – ilyen például az életmód, az étrend, a fizikai aktivitás és a napi bőrápolás. A mai rohanó világban nem mindig könnyű időt találni a tápláló ételekre, a rendszeres edzésekre vagy a spa látogatásokra. Egyre inkább trend, hogy egyszerű és holisztikus megoldásokat keresünk, amelyek javítják közérzetünket és testünk állapotát, miközben segítenek elérni egyéni céljainkat, áldozatok vagy kompromisszumok nélkül.

Forrás: NuSkin

Öngondoskodás kívül belül – a legjobb befektetés

A test egyensúlyának fenntartása nem csupán a rendszeres testmozgásról, a megfelelő hidratáltságról és az egészséges táplálkozásról szól; a gondosan kiválasztott kiegészítők alkalmazását is magában foglalja. Az általános közérzet fokozása és a szervezetünk állapotának javítása érdekében érdemes megfontolni az ageLOC® TRME Body Balance System termékeinek beillesztését a napi rutinba.

Ez egy olyan termékcsalád, amelynek segítségével a kiegészítés személyre szabható és egyéni igényeinkhez igazítható. A TRME Súlykontroll Csomag négy terméket tartalmaz, amelyek mindegyike különböző előnyökre koncentrál, hogy elősegítse a test egyensúlyát. A TRME INNERNu étrend-kiegészítő támogatja az emésztést és a méregtelenítést*. TRME MyEDGE segít az étvágy szabályozásában**. A TRME MyGOAL lehetővé teszi a testsúlykontrollt***, míg a TRME REALMe étrend-kiegészítő elősegíti a máj egészségét****. A TRME M-Bars szerves részét képezik a rendszernek. Kényelmes, útközbeni étkezéshelyettesítőként szolgálnak*****. Minden szelet legalább 30%-át biztosítja az ajánlott napi vitamin- és ásványi anyag bevitelnek, emellett tartalmaz szénhidrátot, fehérjét és rostot. A legjobb eredmények elérése érdekében az TRME étrend-kiegészítőket naponta kell szedni, kivéve a MyEDGE, amelyet alkalmi használatra javasolunk.

Forrás: NuSkin

A TRME Súlykontroll csomag – ami kombinálja a fenti 5 terméket – pedig támogatja a testsúlycsökkentési törekvéseidet. Ha az összes TRME terméket beilleszted a napi rutinodba, egyszerre élvezheted az összes termék előnyét. Így az M-Barokat is hozzáadhatod a testsúlycsökkentő folyamathoz, a fogyás utáni súlytartáshoz vagy a fogyás támogatásához*****.

Az ageLOC TRME rendszerben mindenki, férfiak és nők egyaránt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket. Az összes étrend-kiegészítő beépítése a napi rutinba maximalizálja az általános előnyöket, elősegítve a testi egyensúly holisztikus megközelítését.

Forrás: NuSkin

Búcsút inthetsz a cellulitnak

Kényelmetlenül érzed magad a bikini viselése közben a strandon a cellulit miatt? Van egy jó hírünk – a legújabb technológiákra épülő bőrápoolással simább, feszesebb bőrt érhetsz el, és láthatóan javíthatod annak megjelenését. Az ageLOC® WellSpa iO rendszer otthoni professzionális spa élményt nyújt, amelynek egyik fő előnye a bőr revitalizációja. Az ageLOC® WellSpa iO készülék adaptív kétfázisú pulzáló mikroáramot alkalmaz, amely folyamatosan alkalmazkodik a bőr vezetőképességének változásaihoz, minden egyes kezelési alkalom során. Az ageLOC® Body Serum-mal együtt használva a készülékkel végzett masszázs fokozza a revitalizáló hatásokat, javítja a bőr általános állapotát, észrevehetően feszesíti a bőrt, valamint minimalizálja a cellulit megjelenését. Ráadásul ez egy IoT eszköz, ami összekapcsolható a Vera nevű applikációval, ami teljeskörűen támogat a kezelés elvégzésében.

Ez a két innovatív rendszer, ageLOC WellSpa iO (revitalizáló rutin program) és a TRME Body Balance, arra lett tervezve, hogy segítsen elérni az ideális testalakot, maximalizálva az önbizalmadat.

Forrás: NuSkin

Érd el önmagad legjobb változatát!

Annak érdekében, hogy a legjobb eredményeket érd el az egyes rutinokkal, szedd a TRME étrend-kiegészítőket naponta és használd az ageLOC WellSpa iO-t és az ageLOC Body Serumot együtt, minimum hetente háromszor vagy akár naponta.

Köszöntsd a nyarat magabiztosan, és találd meg a legjobb énedet a Nu Skin ageLOC® TRME Body Balance rendszerének és ageLOC® WellSpa iO segítségével. Fektess be önmagadba kívül-belül, és élvezd ezen forradalmi termékek holisztikus előnyeit.

Forrás: NuSkin

Bővebb információértt a TRME és a WellSpa IO termékekről a látogass el a www.nuskin.com weboldalra.

* Függőben lévő állítás. Köszönhetően a gyömbérrizóma-kivonatnak (emésztésre vonatkozó állítás) és az articsókalevél-kivonatnak (emésztésre és méregtelenítésre vonatkozó állítás).

** Függőben lévő állítás. A szentjánoskenyérfa-por segít csökkenteni az ételek utáni sóvárgás érzését.

*** Az ördögnyelvnek köszönhetően. A jótékony hatás napi 3 g ördögnyelv bevitelével érhető el, háromszor 1 g-os adagokban, 1-2 pohár vízzel együtt, étkezés előtt és energiaszegény diéta keretében.

**** Függőben lévő állítás A zsír elraktározása összefügg a zsír máj általi lebontásával, ami a kurkuma hatóanyagának köszönhető.

***** A kalóriaszegény étrend napi egy étkezéseinek M-Bar szelettel való helyettesítése hozzájárul a testsúly megtartásához a fogyás után. Az energiaszegény étrend napi két étkezésének szelettel való helyettesítése hozzájárul a fogyáshoz.

Forrás: NuSkin