Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Borítókép: Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re! Forrás: KITKAT
Érkezik… Jön… Hamarosan indul a nagy ajándékvadászat, amikor az egész ország kreatív lázban ég, zörgő karácsonyi szatyrokkal megpakolva rohangál, és még azok is becsábulnak a plázákba, akiknek a vásárlás amúgy nem a szíve csücske.

Az ünnepi forgatagból bizony nehéz kikapcsolni, pedig néha nagyon jólesne… Szóval bízd magad a hozzád illő KITKAT szeletre, és tarts egy finom szünetet két bolt között!

A KITKAT rituálé – nyisd, törd, pattintsd, élvezd.

Már az eredeti tejcsokis és étcsokis KITKAT is legendásat alkotott, amikor egyedülálló stílusával beroppant a csokoládék izgalmas piacára, és édes mosolyt csalt a szünetekbe. A 100%-ban fenntartható forrásból származó kakaóból készült szeletek pedig azóta is nagy kedvencnek számítanak, hiszen a lágy tej- vagy a karakteres étcsokoládé, valamint a ropogós ostya tökéletes duójának ma sem tud ellenállni semmilyen szünetre csábuló csokikedvelő. Az élmény tehát a régi, az ikonikus KITKAT család azonban megannyi ízzel bővült azóta.

Te próbáltad már mindegyiKAT?

Forrás: KITKAT
Kattints a képre és kövesd be a KITKAT Facebook oldalát!

Mogyoró ízű KITKAT

Egy krémesen lágy, ikonikus ízvilág azoknak, akik imádják a tradicionális kombinációkat, de szívesen csempésznének egy kis modern, roppanós csavart a jól bevált nassolási rituáléba. Ez a mogyoró ízű tejcsokival és ropogós ostyával megálmodott szelet pontosan ez a csavar: minden ízében imádnivaló, minden csíkjában KITKAT.

Karamella ízű KITKAT

Egy mesésen édes és tökéletes ízharmóniában megalkotott finomság, mely ultrakönnyedén simítja össze a karakteres KITKAT ropogósságot a karamella összetéveszthetetlenül selymes aromájával. Két nagyon különböző világ, egyetlen szeletben és 4 csíkon át: törd, ahogy jólesik.

…és itt a legújabb KITKAT, fehérben!

A fehér karácsonyban még nem lehetünk biztosak, de abban, hogy a fehér KITKAT minden falatjában sztárnak született, igen! Próbáld ki az új, andalítóan finom és fehér köntösbe öltözött szeletet. Ha szeretnél új stílusban belazulni kedvenc KITKAT szünetedbe, ennél jobb társat nem is találhatnál! Roppanj rá és csábulj el úgy, ahogy ízlik.

Hidd el, bármelyiKAT is választod, a karácsonyi kavalkádban különlegesen jól fog esni a szünet.