Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy értékes Kneipp ajándékcsomagot!

Borítókép: Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerj egy értékes Kneipp ajándékcsomagot!
Játssz és légy te a két szerencsés nyertes egyike.

A Kneipp márka bázis termékeit a fürdőkristályok jelentik, melyek természetes tisztaságú termálsóját az Európában egyedülálló Saline Luisenhall ősi eredetű sókészletéből nyerik évszázados hagyományokat követve. Mentes kémiai adalékoktól, környezeti behatásoktól és természetes nyomelemeket tartalmaz. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek, színező anyagok, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva.

A játék időtartama 2024.05.15 - 2024.05.29.

A játékban való részvételért nem kell mást tenned, mint megválaszolni alábbi kérdésünket és feliratkozni hírlevelünkre.

Hírleveleink hétről-hétre kerülnek kiküldésre naprakész tartalmakkal. Olvashatsz többek között sztárokról, divatról,vagy akár asztrológiáról is. Természetesen az életmód és a shopping tippek sem maradnak el. #Képesvagyok podcastünk pedig teret ad a tabuk döntögetéséhez, itt merünk olyan kérdésekről és témákról beszélgetni, amikről máshol sajnos nem mindig van lehetőségünk.

Köszönjük, hogy velünk játszottál! Hasonló izgalmas játékokért és tartalmakért kövesd az instyle.hu weboldalát és hírlevelét!