Ingyenes csokoládé mindenkinek!

Borítókép: Ingyenes csokoládé mindenkinek! Forrás: Lux-Factor
Mivel február hónapban egy nagyon különleges napot ünnepelünk, és mivel az a legjobb, ha valaki napját csodálatos odafigyeléssel színesíthetjük, úgy döntöttünk, hogy az idei Valentin-napot igazán ízletes és finom csokoládéval édesítjük meg. Érdekel, hogyan juthatsz hozzá ingyen?

A LEGNÉPSZERŰBB ÜNNEP

Nem csak február 14-én - minden nap szükségünk van elegendő szeretetre és tiszteletre ahhoz, hogy teljes mértékben élvezhessük az életet. De az is helyes, hogy van egy különleges napunk a szerelem megünneplésére, mert végső soron minden a szerelemről szól. A legfontosabb, hogy először önmagunk iránt érezzük a szeretetet és a tiszteletet. Ezért gyakran kényeztetjük magunkat, ami magában foglalja a masszázst, az arc- és testkezelést.

A LUX-FACTOR KÉNYEZTET TITEKET

A Lux-Factor hatalmas termékválasztékkal kínálja a tökéletes kényeztetés élményét, és mivel ez a szerelem hónapja, minden csomaghoz egy különleges Valentin-napi csokoládét adunk. Mert Te is csak a legjobbat érdemled, és mert tudjuk, hogy minden Lux-Factor termék lenyűgöz majd.

Forrás: Lux-Factor

7 TERMÉK A BŐR ÉS A TEST KÉNYEZTETÉSÉRE

- A 4D Hyaluron krém gondoskodik arról, hogy bőre mindig alaposan táplált és ragyogó legyen. Kiváló hialuronsavtartalmának köszönhetően rendszeres alkalmazásával megelőzi a ráncokat és az öregedési foltokat, amelyek egyébként az öregedési folyamat miatt szinte elkerülhetetlenek minden arcon.

- Az Eyelash szempillanövesztő szérum dús, erős és sötétebb szempillákat biztosít. Már 2-4 hetes rendszeres használat után tapasztalható, hogy nincs is szükség többé szempillaspirálra, hiszen minden reggel gyönyörű, természetes hatású szempillákkal lehet ébredni. További plusz? A szérumot a szemöldöködre is használható a tökéletes megjelenés érdekében, anélkül, hogy extra idő pazarlódna az ápolásra.

- A Procollagen étrend-kiegészítő több mint 13 összetevőt tartalmaz egy kapszulában, ezért lehetővé teszi, hogy mindent megadjon a szervezetnek, amire az optimális fejlődéshez és a jobb immunrendszerhez szüksége van. Emellett a táplálékkiegészítőben lévő klinikailag tesztelt kollagén ragyogó bőrt, vastagabb hajat és erősebb körmöket biztosít.

- 4D Caviar lukszus krém - A kaviár az egyik legértékesebb összetevő, amely rendszeres használata után szó szerint megújítja a bőrt. Maga a krém textúrája rendkívül gazdag, és minden bőrtípusnak megfelel. A 4D Caviar gondosan kiválasztott és bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőkből álló válogatást tartalmaz, amelyek bizonyítottan kiváló hatással vannak a bőrre és annak megjelenésére.

- Aqua és Royal kézkrémek - Ha még mindig a legjobb kézkrémet keresik, amely gyorsan beszívódik, és pillanatok alatt puhává és viszketésmentessé varázsolja a kezet, akkor próbálják ki az Aqua hidratáló vagy a Royal Anti-Age tápláló kézkrémet. Már néhány nap után meglepő, milyen puha és gyengéd érzésűek lesznek majd a kezek.

- Tetovázs ápoló kenőcs - minden tetovázstulajdonos számára van egy professzionális tetováló kenőcsünk, amely megakadályozza a tetoválás elkerülhetetlen kifakulását, mivel összetevők kiváló keverékét tartalmazza, hogy a vonalak tiszták, a színek élénkek és a tetoválás egyenletes maradjon.

A CSOKOLÁDÉ MÁMORÍTÓAN FINOM ÍZE

Forrás: Lux-Factor

Mindazok, akik ma rendelnek a www.luxfactor.com oldalon keresztül vagy a 01 999 53 53-as telefonszámon, a LOVE12 kód megadásával, 12% kedvezményt kapnak a teljes vásárlásra + egy finom csokoládét, amely biztosan elnyeri tetszésüket.

Figyelem! Ez az ajánlat korlátozott ideig, így csak február 18-ig, vasárnapig vagy a készlet erejéig érvényes.