Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Borítókép: Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!
Nyerj ihletet a világirodalom klasszikus történeteiből. És kezd el a saját történeted írását.

A parfümök személyiségünk maximális kifejezőeszköze. Rávilágítanak legbelsőbb vágyainkra és sajátos világszemléletünkre. A megfelelő illat tökéletesen kihangsúlyozza egyéniségünket.

A figyelemfelkeltés művészete

A NOVELLISTA parfümkészítői ezért az illatokat művészeti alkotásként kezelik. Mestermunkáikat kézműves tudás és több évtizedes tapasztalat jellemzi. Ugyanakkor ecset vagy toll helyett a legtisztább esszenciális olajokat, minőségi illóolajokat és más értékes összetevőket használnak.

Az analógia a művészeti világával ugyanakkor itt nem ér véget. Minden NOVELLISTA illatot a világirodalom egy-egy klasszikus műve ihletett. A franciaországi Grasse-ban, a parfümök Mekkájában születnek. A mesterek keze alatt itt egy egyedülálló illatkönyvtár jön létre, amely az idő vasfogán is kifogó üvegcsékbe gyűjti a feltétel nélküli szerelem, a merész ambíciók és a sors szeszélyeiről szóló történeteket.

Forrás: NOVELLISTA

Kalandvágy

Az Unique Wood parfüm felébreszti benned a kalandok és a függetlenség iránti vágyat. A rózsaszín bors, a muskátli és az aromás levendula kombinációját ötvöző fás illat belső erővel ruházza fel viselőjét. Az illat D.H. Lawrence és M.L. Skinner The Boy in the Bush (A fiú a bokorban) c. híres regénye alapján készült. Az Unique Wood segítségével felfedezheted az ausztrál természet varázsát, valamint a főszereplő Jack bátorságát és fékezhetetlen erejét.

Forrás: NOVELLISTA

Olyan, mint egy séta a parton

Goethe azonos című költeményének fiatal varázslója, Mignon sorsa volt a mintája a Citrus Affair jellegzetes nyári illatának. A tehetséges nomád az élet kiszámíthatatlanságát és a véletlen szerepét szimbolizálja. Nosztalgikus elmélkedése szülőhazája, a hatalmas citromfákkal teli Olaszország szépségéről ennek a napsütötte illatnak minden cseppjében megmutatkozik. Veszélyesen könnyű neki engedni.

Forrás: NOVELLISTA

Most Te vagy a soron!

Fedezd fel a NOVELLISTA parfümöket és fejezd ki az egyéniséged! Próbáld ki őket a NOTINO üzlethálózatban.

Forrás: NOVELLISTA