Ez az ország legmenőbb optikai üzlete: a tökéletes (nap)szemüveg téged is vár!

Borítókép: Ez az ország legmenőbb optikai üzlete: a tökéletes (nap)szemüveg téged is vár! Forrás: Optic World
Tudtad, hogy létezik olyan napszemüveg, amit 8 hónapon át készítenek, aprólékos kézimunkával, a legnemesebb anyagok felhasználásával? Ezek a műremekek nagyon kis darabszámban kerülnek ki a mesteremberek keze alól, így nemcsak a felhasznált valódi arany és titán miatt értékesek, hanem azért is, mert igazi gyűjtői darabok.

Magyarországon nem sok helyen vehetsz szemügyre ilyen ritkaságokat, hiszen ezek a márkák, nagyon megválogatják kereskedelmi partnereiket, minden esetben ellenőrzik az üzlet kialakítását és a szolgáltatások színvonalát, mielőtt engedélyt adnának szemüvegeik forgalmazására.

Forrás: Optic World
Kattints a képre és fedezd fel az Optic World Exclusive Arena Mall üzletében lévő Luxus Cornert!

Gondosan kell hát megválasztani a helyet, ha ilyen szemüvegcsodákat szeretnél felpróbálni, a legnagyobb választék az Optic World Exclusive Aréna Mall üzletében kialakított Luxus Corner-ben vár. Ha időpontot foglalsz ebbe a különleges kis szentélybe, megismerkedtesz a napszemüveg-világ szupersztárjaival. A napszemüvegdivatban minden stílus követőei találnak maguknak tökéletes darabokat, a klasszikus ízlés hívei és az extravagánsabb vásárlók egyaránt szeretnek nézelődni a szezon kedvencei között.

“A szemüvegdivat és a napszemüvegdivat eltérő. Idén a szemüvegek terén nagyon hódítanak a fémkeretek, és egyszerre vannak jelen a klasszikusan elegáns fazonok és a nagyon bevállalós óriáskeretek.

A napszemüvegdivatban két végletet látunk 2024-ben. Egyfelől nagyon keresettek az oversized darabok, azon belül is a világos színű, akár egybelencsés darabok, másfelől viszont újra rendkívül népszerűek a nagyon pici napszemüvegek, és jönnek vissza az ívelt vonalak. Érdekes trend, hogy a férfi vásárlók között egyre többen keresik a keret nélküli - vagy hivatalosabban mondva fúrt keretes - napszemüvegeket.

Összességében elmondhatjuk, hogy a külföldi vevőink ízlése bevállalósabb, a magyar vásárlók viszont inkább a konzervatívabb darabokat viszik.” - mondta el Fruzsina az üzlet látszerésze.

Forrás: Optic World

A napszemüveg az egyik legfontosabb nyári kiegészítő, egy jól kiválasztott darab megkoronázza az aznapi outfitet, egy mellényúlás viszont teljesen tönkreteheti a stílusodat. Ha bizonytalan vagy, mindig érdemes a visszafogottan elegáns, időtlen darabok után nyúlni, mint amilyen a férfiaknál a klasszikus aviátor fazon, vagy a nőknél a klasszikus francia filmek stílusát megidéző kortalan megjelenés.

A nagyon extravagáns, úgynevezett „statement” darabok, a teljesen extrém méretek, a nagyon szokatlan színek, az átlagostól erősen eltérő szárkialakítás a divat császárainak való, akik bombabiztos kézzel nyúlnak a kiegészítőkhöz.

"A vásárlók többsége a jól kihasználható, reális árazárú termékeket keresi, de jól látható az a réteg is, aki a különlegességekre vadászik, és szinte gyűjti ezeket a darabokat. Ennek megfelelően a termékek árát is úgy alakítottuk, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Mindegyik napszemüvegben közös, hogy tökéletes UV védelmet biztosít, így a szemünk egészsége nem pénz kérdése nyáron sem.” – tette hozzá Fruzsina.

Az Optic World Exclusive persze nemcsak napszemüvegekben erős, hiszen ez a márka az ország egyetlen, teljesen magyar kézben lévő optikai üzletlánca. Két testvér három évtizedes közös munkájának köszönhetően mostanra országszerte több mint 60 üzletben várják a vevőket, hitvallásuk pedig az, hogy csak a kifogástalan szolgáltatás elég jó a vásárlóiknak. Ezért az Optic World Exclusive-nál a látásvizsgálatot mindig hivatalos végzettséggel rendelkező optometrista végzi a legjobb minőségű szemvizsgáló berendezésekkel, a munkatársaik pedig látszerész végzettségűek.

Ha neked is szükséged lenne egy új szemüvegre vagy keresed a tökéletes napszemüveget, látogass el az Optic World Exclusive Aréna Mall üzletébe, ahol jól képzett látszerészek segítenek a választásban. Amennyiben a Luxus Corner termékeire vetnél szemet, ne felejts el időpontot foglalni, ezt online, telefonon vagy akár személyesen is megteheted.

Ne feledd!

A JOY-Napok alatt, 25% kedvezménnyel vásárolhatsz meg minden szemüveget, napszemüveget és kontaktlencsét 2024. június 6-9. között az Optic World, illetve Optic World Exclusive üzletekben!
A kedvezmény részleteit >> ide kattintva találod meg!