Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Borítókép: Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett Forrás: Virágbéke
Az év legmesésebb ünnepe már a sarkunkban, sokan mégis még csak most ötletelünk a megfelelő ajándékokon...

Ha a szokásos (uncsi) ajándékok helyett idén valami különlegeset adnál és megédesítenéd szeretteid karácsonyát, nézd meg az újhullámos Virágbéke Méz Manufaktúra ünnepi kínálatát. A Great Taste csillagos magyar mézeket is tartalmazó válgatásnak minden gasztro fan örül majd!

Zokni helyett - Karácsonyi mézválogatás 6x90g

Valószínűleg szépen sorakoznak már bátyád fiókjában a Grincs és Télapó mintás zoknik, sőt feltesszük, olyan is van, amelyiken a két fickó találkozik. Ideje búcsút mondani a bolyhos ajándékoknak, nem gondolod? A Virágbéke kínálatában zokni helyett igazi ínyenc mézválogatást találsz - amelyekkel garantálható a WoW! érzést. Az ünnepi díszdoboz 6 különböző ízesített mézet rejt, olyan extravagáns ízekkel, mint a fahéjas és epres krémméz, vagy a tejcsokis akácméz.

Forrás: Virágbéke

Bögre helyett - Karácsonyi mézválogatás 3x90g

Idilli kép: a kanapén ülve mézes teát, vagy éppen forralt bort kortyolgatsz karácsonyi mintás bögrédből, mindeközben a szállingózó hópelyhekben gyönyörködsz. De valljuk be, a bögrék alatt roskadozó polc a konyhában már nem mutat ilyen jól... Mi lenne, ha az érzést adnád bögre helyett? A BIO Hortobágyi vadvirágmézet, az illatos hársmézet és a fahéjas krémmézet rejtő mézválogatás ugyanis garantálja az ünnepi hangulatot. Ha szeretted egyszerre imádja a karácsonyt és a gasztro ajándékokat, akkor neki már nem kell tovább keresned!

Forrás: Virágbéke

Csak neked - Mézválogatás (karácsonyi) 3x250g

A boldog párkapcsolat egyik titka, ha azt a bizonyos szikrát folyamatosan életben tartjátok - ami könnyebbség, ha párodnak az ajándékozás a szeretetnyelve. Ebben a mézválogatásban a fekete ribizli, a tejcsokoládé és a fahéj különleges ízvilága segít majd újra fűszerezni a kapcsolatotokat. Csak Neki, de leginkább Nektek - speciálba!

A Virágbéke Méz Manufaktúra díjnyertes mézei a törődés és a gondoskodás mézcseppjeit zárta díszcsomagolásba. Gondolj bármelyik szerettedre, ennél szebb, édesebb és menőbb formában nem öntheted az üzeneted!

Rendelj online december 18-ig, így karácsony előtt még biztosan megkapod!

A Virágbéke ünnepi karácsonyi mézeit itt találod!