Borítókép: Crocs a csúcson

Crocs a csúcson

A Crocs a leghíresebb influencerekkel és Hollywoodi sztárokkal dolgozik együtt évről évre, akik méltóan képviselik a márkát a divat piacon is.

A kommunikációja új vezérigazgatójának köszönhetően folyamatosan megújul és együttműködik olyan ismert sztárokkal, mint Drew Barrymore, Zoey Deschanel vagy a trónok harcából ismert Natalie Dormerrel. Limitált kollekcióik szinte minden hónapban debütálnak, a legfrissebb a country zenész Luke Combs classic papucsa sörnyitó dísszel vagy a magyar korházak helyzetéről felvilágosítást adó Hollywoodi üdvöske Ruby Rose kilencvenes éveket idéző papucsával.

Okosan használja kollaborációit, hiszen rengeteg sztár elküldi az általa tervezett darabot további sztároknak, így ők is megosztják social media oldalaikon. Így tett Pharell Williams, Demi Lovato és Serena Williams is a napokban. Ariana Grande és Justin Bieber-t pedig szinte minden héten lefotózzák az általuk viselt darabokban. Az utóbbi időben több sztár is CROCS rajongóvá vált, Ariana Grandet és Justin Biebert hetente fotózzák le a classig clog lábbeliben. A papucsokat rengetegen próbálják lemásolni, a legfrissebb botrány Kanye West márkája körül volt, legújabb lábbelijei feltűnően hasonlítanak a Crocs papucsokra, amit a sztár sem cáfolt.