Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata

Borítókép: Bemutatkozik a Magnetic Woman, a bruno banani csábító és nőies új illata
Kényeztesd magad... Merd felfedezni a Magnetic Woman-t, Európa első számú illatmárkája, a bruno banani csábító új illatát. A nőies, meleg és érzéki kompozíció igazán csábító. Viseld és érezd magad ellenállhatatlannak!

Ki az a "vonzó nő"? Magával ragadó aurájával úgy tűnik ki, mint senki más - figyelemfelkeltő és karizmatikus bájával magához vonzza az embert. Mágneses vonzereje inspirálta bruno bananit, aki megalkotta ezt az érzékeket elvarázsoló, gourmand illatot. A Magnetic Woman elbűvölő praliné, virágos és fás tónusaival az ilyen vonzerővel rendelkező nők számára készült.

Az elbűvölő illat citrusfélék pikáns keverékével nyit, amely lédús körte- és feketeribizli-aromákkal keveredik, friss, gyümölcsös kisugárzást kölcsönözve. Ez beleolvad egy elegánsan csábító szívillatba, ahol a pazar jázmin örömteli jegyei összefonódnak a meggyőző gianduja-akkord krémes tónusaival és a keserédes cocoa absolute illatával. Az illat érzéki fás-pézsmás cédrusfa és meleg cashmeran szívjegyei bársonyos alapba mennek át, amelyek csábítóan megmaradnak a bőrön.

Ahogy ehhez a luxus illathoz illik, a Magnetic Woman gyönyörű, feltűnő csomagolásban kerül bemutatásra. A bruno banani illatcsalád jellegzetes, ferde formáját idéző, finoman hullámos üvegflakon ezüst gallérral és elegáns fekete kupakkal van ellátva. Mind a permet, mind a fényes külső doboz gazdag színe a legmodernebb rózsaszín-réz színtrendből merít ihletet, olyan nőies megjelenést teremtve, amely egyszerre aktuális és időtlen.

A Magnetic Woman a bruno banani kortárs illatportfóliójának legújabb tagja, a Dangerous Woman és a Magic Woman mellett a márka előkelő "Premium" pillérének részeként. Az új illat számos, minden alkalomhoz illő formátumban kapható, beleértve a kétféle méretű Eau de Parfumöt az intenzív, hosszan tartó illat kedvelői számára. A termékcsaládban van Eau de Toilette, testpermet és natural spray is, így kiválaszthatod a kedvencedet vagy akár rétegezheted is az illatát.

A bruno banani meghív, hogy élvezd a Magnetic Woman magával ragadó élményét!

Nem mindenkinek, csak neked!