A Crocs bejelentette új Hollywoodi nagyköveteit

Borítókép: A Crocs bejelentette új Hollywoodi nagyköveteit
A globálisan piacvezető innovatív lábbelikről híres márka, a Crocs nagy bejelentést tett idén: Újabb híres hollywoodi színésznőket választott 2019-es jövő évi kampánya nagyköveteinek.

Ezek a személyek nem mások, mint a díjnyertes színésznő, énekes és dalszerző Zooey Deschanel és Natalie Dormer brit színésznő.

A Crocs innovatív, de nem túl esztétikus lábbelikről híres márka a a 2018-as évre Drew Barrymore hollywoodi szinésznőt választotta „Come as you are” („Az légy aki vagy”) kampánya arcának aki hitelesen képviselte a márkát a mindenki által ismert bohókás és szerethető személyiségével.

2017 óta a "Come As You Are" kampány, vásárlóik millióit inspirálta szerte a világon mondanivalójával miszerint mindenki úgy öltözködjön, ahogy csak szeretne és maradjon mindig önmaga. A márka jelentősége, és megítélése a kampány által a Crocs hatalmas növekedéséhez vezetett.

Szeretem, hogy mindannyian egyediek vagyunk. Amikor Crocs megkért, hogy legyek a "Come As You Are "kampányának része, izgatottan mondtam igent és élvezem a lehetőséget, hogy csatlakozhatok egy szórakoztató és színes márkához, de ami még fontosabb, lehetőségem van mások ösztönzésére és arra, hogy mások is egyediek lehessenek a márka által. - mesélte Zooey Deschanel.

Az egész éven át tartó kampány során a márka új nagykövetei arra ösztönzik a vásárlókat, hogy az önkifejezés és a kényelmes, de stílusos megjelenés nem zárja ki egymást. A kampány kiemeli az ikonikus Classic Clogot, a LiteRide-t ™, a márka legújabb komforttechnikai innovációját, valamint a népszerű Crocs Serena és Swiftwater ™ kollekciókat.

"A 2017-es" Come As You Are "elindítása óta a Crocs megújult a vásárlók szemében" - nyilatkozta Terence Reilly, a Crocs vezérigazgatója.

"Büszkék vagyunk arra, amit ez a kampány elért, de kíváncsiak vagyunk arra, hogy az új tehetséges arcaink hogyan adják át a Crocs életérzést. A márka újra definiálja mit jelent a saját cipődben kényelmesen érezni magad."- mondta Natalie Dormer a jelenleg legismertebb sorozat színésznő, aki többek között az HBO által sugározott Trónok Harca egyik főszereplője.

"Ezt már korábban mondtam, de igazán hiszek abban, ha egy kicsit nem ijesztesz rá saját magadra, nem fogsz tudni miből építkezni. Akár játszok, akár maratont futok, igyekszem kilépni a komfort zónámból. Éppen ezért nagyon fontos számomra a "Come As You Are" üzenet, amit Crocs megoszt a vásárlókkal. - mondta Dormer.

Legújabb kollekcióinkért látogass el a Westendben található márkaboltunkba vagy vásárolj online a www.tranzitshop.hu oldalon!