Borítókép: Vajon  tényleg olyan különleges a bambusz anyag?

Vajon tényleg olyan különleges a bambusz anyag?

Egy szülő számára a legfontosabb dolog, hogy gyermeke ne csak egészséges legyen, de jól is érezze magát a bőrében. Ehhez nagyban hozzájárulnak olyan egyszerűnek tűnő dolgok, mint például az, hogy milyen minőségű babaruhákat vásárolunk gyermekeink számára.

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy van egy anyag, ami mindegyik területen szuperül teljesít és még az édesanyák dolgát is megkönnyíti? Ha még nem találkoztál hasonlóval, akkor most biztosan azt gondolod, hogy ez szinte lehetetlen.

Éppen erre szeretnénk rácáfolni és bemutatni nektek a bambuszrostból készült babaruhákat, melyeket hazánkban elsők között a LiaaBébé kínálatában találunk meg, akik célul tűzték ki, hogy anyákat segítő termékeket dobnak piacra, amik hozzájárulnak a stresszmentesebb mindennapokhoz és támogatást nyújtanak ebben az új időszakban minden édesanya számára.

De mi is olyan nagyszerű ebben az anyagban?

A bambusz gyermekruhák nem csupán a csöppségek komfortérzetét képesek megteremteni, de a szülő számára is kényelmes és megbízható megoldást jelentenek. Most megmutatjuk azt, miért is olyan különleges anyag a bambusz, és milyen előnyökkel jár az, ha gyermekeinknek a pamut ruházat helyett a természetes bambusz rostból készült, puha és kényelmes babaruhát választjuk.

Sok szülő gondolhatja úgy, hogy a gyermek ruházkodásáról beszélünk, már nincs új a nap alatt. A bambusz rostból készült babaruhák azonban több szempontból is különlegesnek számítanak a piacon.

Persze a bambuszról sokaknak az állatkertben bambuszrügyeket rágcsáló pandák jutnak eszébe. A bambusz azonban egy ennél sokkal szélesebb körben felhasználható alapanyag, mely rengeteg, hétköznapi fogyasztási cikk alapanyaga lehet, és többek közt kényelmes, időtálló ruhák gyártásához is egyre gyakrabban használják.

Mindez persze nem véletlen, hiszen a bambuszt akár az egészséges bőr nagykövetének is lehetne nevezni.

Az ebből készült ruhák nemcsak arról híresek, hogy a legkényelmesebb megoldást jelentik a gyerekek és a szülők számára is, de rendkívül jó légáteresztő képességgel is rendelkeznek. Ez biztosítja a babák számára a kényelmes, nyugodt alvást, napközben a felhőtlen játékot, hiszen nem irritálja a bőrt és nem izzad alá a baba. Ennek köszönhetően pedig az olyan problémák is elkerülhetők, mint a rendkívül sok kellemetlenséggel járó baba ekcéma. Ez külön jó hír azoknak is, akik érzékenyebb bőrrel küzdenek.

Sőt, bizonyos kutatások szerint a bambusz az olyan anyagokkal szemben, mint a len, a pamut, a selyem vagy épp a poliészter sokkal nagyobb antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és akár 99,8%-os arányban képes elpusztítani a baktériumokat.

És ha ez még nem lenne elég, a bambusz hőszabályzó tulajdonságokkal is rendelkezik, így a ruhák télen-nyáron viselhetők.

Ezen szuper tulajdonságok mellett pedig az anyag rendkívül strapabíró és masszív, illetve rugalmas. Ennek köszönhetően a legmozgékonyabb gyerekek is imádni fogják, a szülőknek pedig nem kell amiatt aggódniuk, hogy akár hétről hétre új ruhákat vásároljanak a növekvőben, fejlődésben lévő csöppség számára.

Azt is elmondhatjuk, hogy a bambuszrostból készült babaruha igazán különleges. És habár külföldön egyre többen használják és egyre nagyobb trend és rajongótábor övezi, hazánkban még kuriózumnak tekinthető. Így azok a szülők is imádni fogják, akik imádják az exkluzív dolgokat és szeretnek az elsők között lenni az új, működőképes megoldások kipróbálásában.

Nézzetek szét a bambusz termékek között a www.liaabebe.com weboldalon!