Ünnepi hangulatban

Borítókép: Ünnepi hangulatban Forrás: F&F/Tesco Magyarország
A karácsonyt sokféleképpen ünnepelhetjük: van, aki már hónapokkal a szenteste előtt elkezdi a készülődést, mások szinte mindent az utolsó pillanatra hagynak. Egyvalami azonban mindannyiunkban közös: karácsony este mindannyian érezzük, hogy a varázslat ott van a levegőben.

A karácsonyt sokan sokféleképpen töltik. Vannak a karácsony imádók, akik már hónapokkal az ünnepek előtt megkezdik a készülődést, hatalmas partit rendeznek, és elegáns ruhát öltenek magukra szenteste. Vannak, akik nem szeretik a nagy felhajtást, és az ünnepek alatt a pizsamán és a szabadidőruhán kívül nem hajlandóak mást viselni. És vannak a mókamesterek, akik az egész családot vicces pulcsiba öltöztetik.

Forrás: F&F
Kattints a képre és fedezd fel az F&F kínálatát!

Bárhogy is ünnepeljük a karácsonyt az F&F kollekciójában garantáltan megtaláljuk az alkalomhoz illő ruhadarabokat. Ha ajándékot keresünk, akkor is jó helyen járunk, hiszen a brit márka gondoskodik arról, hogy a család minden tagjának találjuk valami hasznos és divatos ruhadarabot. Beszerezhetünk például színben és mintában passzoló karácsonyi pulcsikat, pihe-puha pizsamákat, szuper kötött sapkákat és sálakat, bőrkesztyűt vagy akár olyan komfortos alsóneműket, amelyek az egész tél során jó szolgálatot tesznek majd.

Az F&F karácsonyi kollekció már elérhető a Tesco áruházakban!

A termékek a készlet erejéig érhetők el a Tesco áruházakban. A választék áruházanként változó és eltérő.