Itt ünnepeld a gin világnapját: 2023-ban második alkalommal kerül megrendezésre a Gin Market Budapest

Borítókép: Itt ünnepeld a gin világnapját: 2023-ban második alkalommal kerül megrendezésre a Gin Market Budapest
A Hello Buda ad otthont idén a Gin Market Budapestnek, a nagyszabású hazai fesztiválnak, amelyen a legizgalmasabb gin márkák gyűlnek össze, hogy bemutassák újdonságaikat. Az esemény június 09. és 10. között kiváló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni és megkóstolni a legkiválóbb hazai és külföldi gineket.

Még mindig reneszánszát éli a gin, itthon pedig igen ritka a nagyobb léptékű kifejezetten erre az italra fókuszáló esemény, annak ellenére, hogy a külföldi ginfesztiválok évről évre töretlen sikert aratnak a borókás ital fogyasztóinak körében. Ez a kétnapos, szabadtéri helyszínen megrendezésre kerülő fesztivál méltó lehetőséget biztosít a kóstolásra, ismerkedésre a ginek lenyűgöző és változatos világával.

Több, mint 26 hazai és külföldi gin márkával találkozhatnak a részvevők, a teljesség igénye nélkül:

Akori gin, Beefeater gin, Bobby's gin, Bombay, BCN gin, Búzavirág gin, Brockmans, Citadelle, DMND gin, Ginetic, Harahorn, Isle of Harris, June Pear, Ki No Bi, LA SU, Malfy, McQueen, Misi's Gin, Monkey 47, Parson Gin, Plymouth Gin, Roku, Sir Edmond, The Botanist, Wild Child, ZSOLNAY Gin, valamint olyan újdonságokkal melyek először itt mutatkoznak be a nagyközönség elött!

A Gin Market Budapest egy kötetlen, életteli hangulatú esemény, tele izgalmas programokkal, ahol a látogatók standról standra járva kóstolhatják végig a hazai és külföldi márkák legkiválóbb ginjeit a megfelelő tonikpárosítással vagy akár koktél formájában. A vidám és pezsgő hangulatot DJ-k alapozzák meg, ráadásul a helyszínen a ginek mellett csúcsgasztronómiai élmények is várják a látogatókat.

További információ: www.ginmarket.hu

Az eseményről bővebben itt olvashatsz.