Teljes már a gyerek téli ruhatára? (X)

Borítókép: Teljes már a gyerek téli ruhatára? (X)
A Tchibo-üzletekben most nem csak a kávékészletedet töltheted fel, de gyermekedet is felöltöztetheted tetőtől talpig, méghozzá jó minőségű és bőrbarát ruhákba!

Hamarosan újra előkerülnek a szekrényből a téli ruhadarabok, és velük együtt jönnek a meglepetések is: szinte mindent kinőtt a gyerek, és a sapkától kezdve a csizmáig mindenből legalább egy számmal nagyobb kell. Általában rengeteg utánajárásba kerül, mire beszerezzük az összes megfelelő darabot, aminek a minőségével és praktikusságával mi is elégedettek vagyunk, és az egyre nagyobb öntudattal rendelkező gyermekeink is hajlandóak felvenni.


Szerencsére a Tchibo üzleteiben most minden divatos és hasznos darabot megtalálsz, amire csak szükségük lehet a fiúknak és a lányoknak, a sapkától, sáltól, kendőtől és harisnyanadrágtól kezdve a tunikán, pólón, kardigánon, melegítőn, kapucnis felsőn, nadrágon és termofarmeren át egészen a mellényig, síruhaegyüttesig és termodzsekiig.
Ráadásul a minőség miatt sem kell aggódnod. A Tchibo-üzletekben kapható ruhákon ugyanis különleges flockprint minták találhatók, amelyek a speciális nyomási technikának köszönhetően hosszan tartó és ragyogó színeket garantálnak. A gyerekeknek készült ruháknak azonban nemcsak strapabíróknak és erősnek kell lenniük, hanem még sok mosás után is meg kell őrizniük formájukat és kellemes tapintásukat. A Tchibo gyerekruhákhoz felhasznált textíliái semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak, melyet független intézetek vizsgálatai is alátámasztanak. A ruhák ráadásul a mosás okozta hatásoknak is ellenállnak, tehát biztosan végigkísérik a gyerekeket a hideg napokon.
A gyerekruhák szeptember 28-tól a készlet erejéig érhetők el a Tchibo-üzletekben.


Tudtad-e?
A Tchibo nem csupán a ruházkodás terén ügyel a gyerekekre. A vállalat támogatásával járja az iskolákat a Kávészünet együttes: a Trendhagyó Irodalomórákon játékos formában, megzenésítve tanulhatják meg a diákok a legszebb magyar verseket. Most a Ti iskolátok is nyerhet egy Trendhagyó Irodalomórát! Részletek a www.tchibo.com/hu oldalon olvashatók.