Szépségápolás? Smink? Gyereknevelés? Lilu és csapata segít neked is!

Borítókép: Szépségápolás? Smink? Gyereknevelés? Lilu és csapata segít neked is! Forrás: Eder Krisztián
A tanácsadás felelősséggel jár - vallja Lilu, aki napi szinten kapja a megkereséseket olyan nőktől, akik a szépségápolással, bőrvédelemmel kapcsolatban példaképüknek tartják a műsorvezetőt. A népszerű képernyős immár közel tíz éve érdeklődik a téma iránt, legfontosabb ügyének a bőr egészségét tartja. Lilu a saját bőrén is teszteli azt, amit ajánl, a napvédelmet pedig egész évben rendkívül fontosnak tartja.

- Nagyon régi ügyem a szépségápolás, évek óta sokat olvasok is a témában, nem csak hazai, hanem külföldi könyveket is - árulta el Lilu. - A YouTube-on látható Szépségnapló című műsoromban is kamatoztatom ezt a tudást. Tudom, hogy sokan követnek, és nagyon sok kérdést is kapok, kap a csapatom a nézőktől, a tanácsadás azonban felelősséggel jár. Főként a termékekkel kapcsolatban tudunk segíteni, hiszen nem látjuk személyesen a kérdezőt, a bőrtípusát, nem ismerjük a bőrápolási rutinját. Persze ha valaki arra kíváncsi általánosságban, hogy kismamaként mit használjon vagy mit ne, esetleg pigment foltjai vannak és mit ajánlok, arra azért tudunk válaszolni.

A Rossmann Szépségnaplóban Lilu szakértőkkel együtt igyekszik olyan témákat találni, amelyek minél több emberhez elérnek, így nemcsak a bőr, vagy a haj szépségét-egészségét veszi górcső alá, hanem például a gyermekek egészséges étkezésével, a hozzátáplálással kapcsolatban is hasznos tudnivalókat oszt meg. Ő ugyan már túlvan a hozzátáplálás időszakán, gyakorló anyukaként azonban maga is pontosan tudja, hogy nem csak az ízek, de az ételek külalakja is befolyása a gyerekeket abban, hogy mit esznek meg szívesen. A sminktippek, trendek mellett pedig az idei évadban is nagyon fontos szerepet kap a fényvédelem, amely a műsorvezető szívügye, olyannyira, hogy az általa ajánlott termékeket maga teszteli.

- A napvédő termékeket mindig magam tesztelem. Világos a bőröm, így nagyon sok fényvédőt próbáltam már az évek során, de csak azt ajánlom, amiben én magam hiszek. Hamarosan a drogérialánc polcaira kerül majd az egyik termékcsaládom - mesélte Lilu, aki évek óta dolgozik együtt nagykövetként a Rossmannal, folyamatosan jobbnál jobb tartalmakkal látva el a követőket.

Lilu jövőbeli tervei között az is szerepel, hogy egy workshop-sorozat keretein belül személyesen is találkozzon a követőivel.

- Régóta beszélünk erről, bízom benne, hogy a tervek hamarosan konkrétabbak lesznek - tette hozzá mosolyogva a műsorvezető.

Használj természetes olajokat a szépségápolási rutinodban! Mutatjuk, mi melyeket ajánljuk!