Szépségelixír, ami azonnal hat

Borítókép: Szépségelixír, ami azonnal hat Forrás: Babor
66 évnyi kutatás és szakértelem egyesítése az ampullák úttörőjének számító ampulla koncentrátum, amelynek azonnal látható eredménye van. A BABOR ampullái ráadásul minden bőrigényre megoldást kínálnak a 10 különböző 7 napos ampulla kezelési sorozatnak köszönhetően.

A BABOR, professzionális kozmetikai termékeket gyártó márkának megújultak az ikonikus ampulla koncentrátumai. A még több teljesítménynek köszönhetően a 2 ml-es üvegfiolák igazi örömet okoznak az ampullák szerelmeseinek, de azoknak is, akik még csak most ismerkednek a szépségelixírekkel.

Kizárólag válogatott és hatékonyan kombinált hatóanyagokat tartalmaz optimalizált koncentrációban, amelyek a leghatékonyabb ampulla erőt biztosítják azonnal látható eredménnyel – minden bőrigénynek megfelelően. Az eredmények azonnal tapasztalhatóak!

A termékek a legjobb minőséget és törődést biztosítják a bőrnek: tiszta formulával, akár 97 százalékban természetes összetevőkkel.

A 10 különböző 7 napos ampulla kezelési sorozat maximális teljesítményt nyújt és különösen gyorsan, jól felszívódnak a bőrben. A tökéletes eredmény érdekében az ampullákat letisztítás után kell felvinni az arcra, a nyakra és a dekoltázs területére, majd bedolgozni a bőrbe.

A szépség szerelmesei a csomagolást is értékelni fogják! Az elegáns, letisztult fehér csomagoláson található pasztell árnyalatú, finom színkiemelések azonosítják a bőr különböző igényeit és megkönnyítik az eligazodást az új BABOR ampullák világában.

Ráadásul a megújult ampulla koncentrátumok ugyanis nemcsak a bőrt, hanem a környezetet is védik: a csomagolásához a gyártó nem használ celofánt, PET laminált kartont és forró fólianyomást, a termékhez készült ampullanyitót pedig újrahasznosított anyagból állítja elő.

És még nincs vége! Az ampulla koncentrátumok vegánok, valamint szilikonoktól, parabénektől, PEG-től, szintetikus polimerektől és színezékektől mentesek, továbbá laktózt, glutént és ásványi anyagokat sem tartalmaznak.

Csak a legjobbat a bőrünknek!