JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Vadiúj kiadvánnyal köszönti a tavaszt a Street Kitchen

Borítókép: Vadiúj kiadvánnyal köszönti a tavaszt a Street Kitchen
A Street Kitchen történetében először, a nyári és a téli kiadás mellett egy tavaszi lapszámot is készített a csapat. A 152 oldalas magazin a szezonális és a húsvéti receptek mellett egy 24 oldalas Green Kitchen mellékletet is tartalmaz, amely útmutató lehet a fenntarthatóbb étkezéshez.

Közeledik a húsvét, így Fördős Zé és a Street Kitchen csapata a legújabb magazint telepakolta az ünnepi időszak és a tavasz legfrankóbb receptjeivel.

„A magazin telis-tele van húsvéti finomságokkal, de aki ismer minket, az tudja, hogy szívesen mutatjuk be más országok ételeit is. Ezúttal Észak-Afrika van terítéken izgalmas és fűszeres receptjeivel, Soha Al Hashmi vendégszakács jóvoltából”
árulja el Fördős Zé.
street kitchen
„A megszokott módon most is teszteltünk izgalmas helyeket, például fővárosi rántott hús témakörben, de szétnéztünk Győrben is a kedvetekért. Egy igazi élő legendával, Lajos Marival is készítettünk interjút, de ha már tavasz, a szerkesztőségünk összeszedte nektek a legtutibb gasztrorandi tippeket, hogy garantáltan ti is szerelmes hangulatba kerüljetek!”

A szezon legjobb alapanyagainak felhasználása mellett többek között Eisler Zsolti klasszikus pudingos sütikkel jelentkezik, Szilágyi Nóri ismét gyönyörű tortákkal nyűgöz le mindenkit, Fördős Lajos pedig cuccos ragulevesekkel készült az olvasóknak, de idén először a kis kedvencekre is gondolt a csapat, így szuper kaja- és nasiötleteket is találtok számukra a magazinban.

Tippek a fenntarthatóság jegyében

Nincs Street Kitchen magazin ajándék melléklet nélkül, így ezúttal a fenntarthatóbb étkezés jegyében egy Green Kitchen melléklet is megbújik az oldalak között.

„A mellékletünk bővebb infót ad arról, mi is az a manapság trendi bolygódiéta, de aki most kezdene el „bezöldülni”, az is sok-sok tippet olvashat, például arról, hogyan lehet a konyhája hulladékmentes, vagy mit érdemes tudni az otthoni komposztálásról. Végezetül pedig ajánlunk fenntartható vendéglátóhelyeket is az ország különböző pontjairól, amiket mindenkinek érdemes meglátogatnia, és persze recepteket is hoztunk a témában”
meséli Fenes Gábriel, főszerkesztő.
street kitchen

A Street Kitchen első tavaszi magazinja tehát garantáltan mindenkinek kedvez, legyen az húsvéti sonkarajongó, bolygóvédő vagy négylábú barát.