Borítókép: Pihenést ad az egészségügyi dolgozóknak az Aquaworld

Pihenést ad az egészségügyi dolgozóknak az Aquaworld

Nemes felajánlást tett a budapesti Aquaworld Élményfürdő, hogy megköszönje az egészségügyi dolgozóknak a járványhelyzet alatt tanúsított áldozatos munkájukat. A magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamarával együttműködve, júniusban minden kamara tag egynapos belépési lehetőséget kap a vízibirodalomba, térítésmentesen.

„Bár a turizmus volt az egyik legnagyobb elszenvedője a járványhelyzet okozta gazdasági megtorpanásnak, mi megpróbáltunk azzal segíteni, amink van: februárban több mint 1800 adag melegételt készítettünk rászorulók részére, márciusban és áprilisban a Nemzeti Népegészségügyi Központ COVID mintavételi szűrőbuszának biztosítottak helyszínt, júniusban pedig az egészségügyi dolgozóknak szeretnénk egy kis pihenést adni, köszönetünk jeléül.” mondta Sívó Roland, az Aquaworld Resort Budapest igazgatója.

Dr. Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozó Kamara elnőke a felajánlást nagy örömmel fogadta. Kiemelte, hogy rengeteg egyéb támogatás érkezik hozzájuk, amelyek komoly segítséget jelentettek ebben a nehéz időszakban, de a pihenés és a kikapcsolódás most talán mindennél többet ér. Jelenleg közel 80.000 fő rendelkezik kamarai tagsággal, akik lehetőséget kaphatnak 2021. június 1. és 2021. június 30. között az ingyenes pihenésre.

Az igénylés részleteiről a kamara fogja értesíteni az egészségügyi dolgozókat!