Borítókép: Oszd meg velünk véleményed és nyerd meg Michelle Obama: Így lettem c. könyvet még karácsony előtt!

Oszd meg velünk véleményed és nyerd meg Michelle Obama: Így lettem c. könyvet még karácsony előtt!

Válaszolj a kérdésünkre és nyerd meg az egyiket a 7 könyv közül!
„Hétköznapi ember vagyok, aki rendkívüli utazásra indult. Reményeim szerint az, hogy elmeséltem a történetem, mások történetei előtt nyitja meg az utat és mások hangját is hallhatóvá teszi, hogy egyre kevésbé számítson, ki honnan jött és hová tartozik.” - mondja Michelle Obama, az Amerikai Egyesült Államok előző first ladyje, a világ egyik legcsodáltabb női közszereplője.

First ladyként – egyben az első afroamerikaiként, aki ezt a szerepet betöltötte – segítette a történelem legnyitottabb, legbefogadóbb Fehér Házának kialakítását, miközben az országban és világszerte is síkra szállt a nők és lányok jogaiért, drámai mértékben megváltoztatta a családok hozzáállását az egészségesebb és aktívabb élethez, és ott állt a férje mellett, aki átvezette Amerikát több fájdalmas időszakon is.

A cikkünk végén található felületen írd meg nekünk pár mondatban, szerinted miben rejlik egy igazán erős (motiváló, sikeres) nő ereje, maximum 300 karakterben!

A legjobb válaszokból a szerkesztőségünk kiválasztja a 7 legjobbat, aki még Karácsony előtt megnyerheti Michelle Obama: Így lettem című sikerkönyvét!

És jöjjön egy kis kedvcsináló: lapozz bele itt az "Így lettem" első fejezetébe!

Az Így lettem című meglepően szókimondó és őszinte memoárjában, Michelle Obama beinvitálja az olvasókat a saját világába, sorra veszi mindazokat az élményeket, amelyek formálták – a Chicago déli részén töltött gyerekkorától kezdve azokon az éveken át, amikor igazgatói pozícióban az anyaság és a munka közötti egyensúlyt kellett megtalálnia, egészen a Fehér Házban töltött időszakig, és a hétköznapi állampolgárrá való visszaalakulása napjáig.

Játssz velünk és nyerd meg a 7 könyv egyikét!

Oszd meg velünk, mit jelent számodra az erős nő!
Fájl kiválasztása