Megtaláltam a fogaimnak az igazit!

Borítókép: Megtaláltam a fogaimnak az igazit!
Nem is tudom, mióta keresem már, de most végre megvan. Érzem, hogy ő az igazi, ez első pillantásra szerelem...

...és ahogy még jobban megismerjük egymást, egyre biztosabb vagyok benne, hogy elválaszthatatlanok vagyunk!


Nem, kedves olvasó, nem egy nyárvégi kalandomról lesz szó, hanem egy sokkal fontosabb kapcsolatról: új szerelmemről, a svájci fejlesztésű CURAPROX fogkeféről.

Tudom, hogy a fogápolás nem éppen romantikus téma, sokan úgy gondolnak rá, mint egy kényelmetlen kötelességre, de ez megváltozhat!

Ahogy én is rögtön belezúgtam a számtalan színben pompázó, gyengéd CURAPROX fogkefékbe, úgy te is megtapasztalhatod a fogápolás örömeit!
Vágjunk is bele! A fogmosás célja a kártékony baktériumokat tartalmazó lepedék eltávolítása, de úgy, hogy közben az íny és fognyak se sérüljön. Utóbbi sajnos még mindig nem evidencia, hiszen sokan gondolják úgy, hogy az erős sikálás éri el a legjobb eredményt. Pedig a helyes fogmosási technikával és egy puha, de sűrű fejű fogkefével tehetünk a legtöbbet a fogaink tisztaságáért.

Én épp ezért szoktam táncolni fogmosás közben! Ne nevess, nem viccelek. A sikálás és radírozás helyett inkább beteszek valami pörgős latin zenét, és hagyom, hogy a ritmus vezessen. Nem is indulhat jobban egy hűvös őszi nap! A CURAPROX puha kefefejének és a stabil fogást biztosító, ergonomikus nyélnek hála pedig a sérülésnek még a lehetősége sem merül fel!
Persze mindig oda kell figyelni a fogak és az íny találkozásánál található ún. ínyszéli barázdák és a fogközök alapos tisztítására is, hiszen ezeken a helyeken alakul ki leggyakrabban fogszuvasodás, ínygyulladás és később fogágybetegség is. A fogközök tisztítására én a CURAPROX fogköztisztítókat használom, az ínyszéli barázdát pedig kiválóan megtisztítja az említett CURAPROX CS 5460 ultrasoft fogkefe, ami több mint 5400 ultrafinom CUREN sörtéjének hála nemcsak kíméletesen, de alaposan is tisztít.

Jó hír, hogy ősszel nemcsak a hőmérséklet zuhan, hanem az árak is! A Rossmann üzletekben 2014. szeptember 8. és 12. között
949 Ft-os áron vásárolhatod meg kedvenc CURAPROX CS 5460 ultrasoft fogkefédet.


Hidd el, a pasik is észreveszik majd a mosolyodon a változást, és egyáltalán nem lesznek féltékenyek az új „szerelmedre”!
További információ: www.tokeletesszajapolas.hu