Itt a tökéletes program, ha te is át szeretnéd élni az igazi Halloween hangulatát! - Irány a Madame Tussauds Budapest!

Borítókép: Itt a tökéletes program, ha te is át szeretnéd élni az igazi Halloween hangulatát! - Irány a Madame Tussauds Budapest! Forrás: Madame Tussauds Budapest
Ha a Trick or Treat (Csokit vagy csalok) már nem hoz lázba és valami ijesztőbb halloweeeni programra vágysz, akkor a Madame Tussauds jó választás lesz az esti programhoz.

Október 30-án és 31-én este 19:00 órától éjfélig úgy nézhetitek meg a Madame Tussauds Budapest figuráit, ahogyan még soha senki. Halloween alkalmából ezen a két estén, csontvázakkal, rémisztő effektekkel, borzongással, rettegéssel telnek meg a kiállítótermek. Sikítani szabad, sőt kötelező.

Forrás: Madame Tussauds Budapest

Drakula biztosan ott lesz, hisz állandó vendége a kiállításnak, bár félő, hogy ebben a miliőben még ő is frászt kap. Azért pózolhatsz a koporsójában, de csak ha elég belevaló vagy.

Köztudott, hogy Madame Tussaud, -aki mai szemmel nézve egy sikeres üzletasszonynak számít- számos alkalommal mintázott meg halottakat, levágott testrészeket, melyeket külön helyszínen, a Borzalmak Kamrájában lehetett megnézni és ez bizony vonzotta az akkori kor embereit. Most kicsit ezt a vérfagyasztó érzést hívják elő a Madame Tussauds Budapestben Halloween alkalmából, ahová várják az különleges élményekre vágyó látogatókat.

Forrás: Madame Tussauds Budapest

Ásd magad mélyebbre a Madame Tussauds Budapest halloween-i hangulatában!