Borítókép: Lakatos Márk a hálószobájába, Mautner Zsófi a konyhájába nyújtott betekintést

Lakatos Márk a hálószobájába, Mautner Zsófi a konyhájába nyújtott betekintést

A pandémia miatt lényegesen több időt töltünk otthonunkban, ezért különösen fontos, hogy igazán jól érezzük magunkat mindennapi környezetünkben. Így vannak ezzel a sztárok is, Lakatos Márk például egy új kanapéval lepte meg magát, Mautner Zsófi pedig abban hisz, hogy az otthoni főzés soha nem volt még olyan fontos, mint a mostani, kihívásokkal teli időszakban.

„Imádom az otthonomat, amit két éve felújítottam, de nem csak lakásnak használom. Itt rendezem meg a stylist-képzésemet, itt csinálunk átalakító, szépítő programokat, illetve a nyári tábor is itt zajlik, így a lakás funkciót szép lassan kiszorította a szalonom működése” – árulta el az otthona kapcsán Lakatos Márk. Ennek megfelelően gondolta át hálószobájának berendezését is. „Bármennyire is szeretem a franciaágyat, egyszerűsítenem kell, így helyette kerestem egy igazán jó, színben harmonizáló kanapéágyat.”

A 2020-as év mindenkinek egy nehéz időszak volt sok tekintetben, így Márk is megörült annak a lehetőségnek, hogy Erste Mastercard hitelkártyájával már igénybe veheti az Azonnali Könnyített Törlesztés részletfizetési szolgáltatást. A kanapét és a hozzá tartozó kiegészítőket is így vásárolta meg.

Akár új bútor mellett döntünk, akár a régi díványunkat szeretnénk kicsit stílusosabbá alakítani, fontos, hogy milyen kiegészítőket választunk. „A díszpárnák színösszeállítása hozhatja összhangba a kanapé színvilágát a többi kárpittal, legyen az a szőnyeg vagy éppen a függönyök. Fontos a lokális világítás, a kis asztalon elhelyezett világítótestek, így igazán kellemes hangulatot varázsolhatunk a szobába” – tette hozzá a stylist.

Az Erste Bank által biztosított részletfizetési lehetőséggel élt Mautner Zsófi is, aki nem meglepően konyhai gépparkját frissítette fel. „A szuperkrémes, selymes állagú zöldségpürék, kencék, krémlevesek titka többek között a nagyon erős teljesítményű turmixgép. Nekem volt egy, ami több mint húsz évet kibírt, de sajnos tavaly nyáron eltört. Mindig halogattam egy új beszerzését, azért ez elég nagy kiadás, de ezzel a lehetőséggel most beruháztam egybe” – mondta a népszerű gasztroblogger.

„Miután megérkezett a turmixgép, rögtön kipróbáltam és készítettem egy sült zellerhumuszt. Szezonális, egészséges és még azok a családtagok is imádják, akik csak barátkoznak egy-egy húsmentes étellel. Gránátalmával, sült almával, gesztenyével, ropogós zsályával és egy kis chilivel ajánlom tálalni.”