Interaktív HVG Extra Pszichológia Szalon megosztó kérdésekről Szél Dávid pszichológussal.

Borítókép: Interaktív HVG Extra Pszichológia Szalon megosztó kérdésekről Szél Dávid pszichológussal.
Melyik szülő maradjon otthon a gyerekkel, és meddig? Meddig, mikor és hogyan alszik egy gyerek, és miért nem? Miként készíthetjük fel a gyerekünket a kiszámíthatatlan jövőre? Mennyi képernyőidő jusson egy napra? Lehet-e a szülőnek elege?

A tabutémák kulcskérdések a nevelésben, érdeklődő, nyitott szülőként pedig nap mint nap elbizonytalanodunk egy-egy reakcióink helyességét és szülői kompetenciáinkat illetően. Szél Dávid, Tabuk és dilemmák a gyereknevelésben című könyvében, valamint a programon gyakorló pszichológusként és apaként segít megválaszolni a feltétlen elfogadás, a megalapozott vagy kevésbé helytálló elméletek – és a valóság kihívásai között vergődő szülők kérdéseit.

Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus, író, apa. Az apaságról és a szülőségről gyakorta tart előadásokat és workshopokat. Egyéni, pár- és családterápiás munkájában is rendszerszemléletben, az emancipáció elkötelezett híveként dolgozik.

  • Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője.
  • Időpont: 2022. március 29., 18:00-19:30
  • Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, színházterem
  • Belépő: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen könyvekre levásárolható. Könyvenként csak egy jegy használható fel. Jegyeket személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan a jegy.hu oldalon, itt vásárolhatnak.

Az Apapara – Újraválogatott nyafogások és büszkeségek, a Túl a parán – Minden, amiről az apák nem beszélnek és az Útközben – Egy életközepi válság Skype-terápiája című kötetek szerzője. Szeldavid.hu, apapara.hu

Lapozz bele a könyvbe

⚽️Tényleg olyan a mobiltelefon egy gyerek agya számára, mint a kokain? Mit jelent hazudni, elhallgatni, és mit jelent...

Posted by HVG Könyvek on Thursday, March 17, 2022