Kiváló magyar márkákat keresnek

Borítókép: Kiváló magyar márkákat keresnek
Vásárlóként egyre nehezebb megtalálni a számunkra legmegfelelőbb termékeket, szolgáltatásokat a hatalmas kínálatban. Bár az elvárásaink folyamatosan alakulnak, leginkább a legjobb ár-értékarányban elérhető, legkiválóbb árut keressük. De mégis hogyan és hol találjuk meg azokat a márkákat, akik képesek mindennek megfelelni és folyamatosan, stabilan hozzák az elvárt minőséget? A MagyarBrands védjegyként abban segíti a vásárlókat, hogy minél könnyebben megtalálják a kiváló magyar márkákat.

Mi is az a MagyarBrands?

A kiváló márkákat díjazó program 15 éves működése alatt az elismert márkák minőségmérőjévé vált. Kizárólag olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és túl, emellett olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

Hogyan találja meg a MagyarBrands Program a kiváló márkákat?

Ahhoz, hogy a MagyarBrands díjazotti listáján mindig a legkiválóbbak szerepeljenek a kiválasztási rendszer komplexitására van szükség. A kiválasztás alapfeltétele a kezdetek óta, hogy csak olyan márkát díjaz a Program, amely Magyarországon született vagy létrejöttében magyarok vettek részt, illetve jelenleg is magyar tulajdonban áll vagy „tevékenységének” helyszíne Magyarország. Az előszűrést követően további rendkívül összetett, többlépcsős, többnyire adatalapú vizsgálat következik. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok szerint történik, amelyet egy független szakmai grémiumból álló bizottság döntése egészít ki, mert csak a fogyasztók és a szakértők egybehangzóan pozitív értékítélete alapján részesülhet egy márka díjazásban. A pontozás alapján három alapkategóriában születik meg a végleges díjazotti lista: Kiváló Fogyasztói-, Kiváló Üzleti- és Innovatív márka.

Az egyszeri elismerés nem örökérvényű, a márkáknak minden évben ki kell érdemelniük a kiváló márka címet. Június közepéig pályázhatnak azok a magyar márkák, akik szeretnék megmérettetni magukat, a kiválasztás folyamata pedig nyáron zajlik. Végül a MagyarBrands kora ősszel fogja kihirdetni a kiváló márkák listáját.

Addig pedig érdemes szemezgetni a legutóbbi MagyarBrands díjazott, kiváló márkák névsorából a MagyarBrands weboldalán.