Karácsonyra hangolva

Borítókép: Karácsonyra hangolva
Érdemes jó előre megtervezni, kinek mit veszünk ajándékba. Nagy segítség lehet ebben a Tchibo webáruháza is számotokra. (X)

Nálad mikor veszi kezdetét a karácsonyi készülődés? Már jóval az ünnepek előtt elkezdesz bevásárló körútra indulni, vagy amolyan a végére hagyós típus vagy? A tapasztalatok azt mutatják, hogy soha nem lehet elég korán elkezdeni. Érdemes jó előre megtervezni, kinek mit veszünk ajándékba. Nagy segítség lehet ebben a Tchibo webáruháza is számotokra, hiszen hetente változó, szezonális ötletkosárral vár minden karácsony előtt kétségbeesőt.

Amikor nagy bajban vagyunk, mindig számíthatunk a barátnőinkre. Nincs ez másképp a karácsony előtti időszakban sem, hiszen ilyenkor is ők a mi igazi mentsváraink. A nagy ünnepi hajcihő közben jól esik egy-két támogató szó és gesztus, egy életmentő ajándéktipp, vagy egy közösen elfogyasztott habos Tchibo kávé a plázában, ami erőt ad a további vásárláshoz. Azonban a karácsonyi készülődés néha még a barátnőinken is kifog, ugyanis nehéz évről évre mindig mindenkinek eltalálni az ízlését, és új ötletekkel előállni. A sok teendőtől elhavazva pedig ki tud gondolni mindenre? Nem elég, hogy megvan a magunk baja, még a párunk is elfelejti, amit kérünk tőle. A szüleinkről nem is beszélve, akik már jó előre keresztbeszerveznek az ünnepi családi programmal.


A Tchibo eltökélt célja, hogy könnyebbé tegye ezt az időszakot! Hiszen tudja, hogy a nagy készülődés és vásárlás után olyan boldog pillanatok várnak ránk, mint például a családi beszélgetések az ünnepi asztal körül, vagy a karácsonyfa alatti ajándékbontás. Ebből erőt merítve, sikeresen letudhatjuk az ajándékvásárlást, de ne akarjunk mindent magunkra vállalni. Könnyítsük meg az életünket, és vásároljunk az otthon kényelmes melegéből! A Tchibo webáruház most rengeteg karácsonyváró meglepetéssel készül az adventi időszakra. Csak pár apró ötletet említve: szilikonos sütőformával aprósüteményhez és vaníliás kiflihez, női plüss köntössel, LED-es elektromos gyertyával, valamint fa vasútszettel a gyerekeknek.
Felkészültetek lélekben az ünnepekre? Vigyázz, kész, klikk a weburáházra, hogy minden simán menjen, és jó előre letudjátok az ajándékbeszerzést!

Boldog és békés adventi készülődést kívánunk mindenkinek!