Borítókép: Kaméleon Olvasóklub a Varázskert BabaMamaHázban

Kaméleon Olvasóklub a Varázskert BabaMamaHázban

Az egész család számára izgalmas kikapcsolódás lehet, a kortárs gyerekirodalommal teli játék.

Az egész család számára izgalmas kikapcsolódás lehet, a kortárs gyerekirodalommal teli játék, melyet a Rainbow Könyvközösség hozott létre. Csatlakozni lehet már nagy-óvodás kortól a garantált nyereményekkel, értékes könyv-ajándékokkal tarkított játékhoz!

A Varázskert idén is tagja lesz az Olvasóklub lebonyolítók népes táborának.

Célunk a játékos OLVASÓVÁ nevelés, hogy minden kisgyereknek ne nyűg, hanem egy izgalmas kaland legyen a kötelező olvasmányok tengere.
Minden korosztálynak (általános iskola alsó tagozat) más és más feladatlapja, tesztje van, melynek kitöltése és a hozzá vezető „kutatás” igazi kaland!

A levelező játék egy tanéven keresztül zajlik. A gyerekek négy alakalommal kapnak egy-egy szépen illusztrált feladatlapot, amely két részből áll. Az első fele egy kis részletet tartalmaz valamelyik kortárs gyerekirodalmi műből, amihez kapcsolódóan tíz érdekes, izgalmas feladványt kell megoldaniuk a játékosoknak.
A lap másik felében pedig valamelyik jól ismert klasszikus vagy népmese címét adjuk meg nekik, amihez öt feladatot csatolunk. A szöveget maguknak kell megkeresniük az otthoni könyvespolcon található kötetekben vagy a könyvtárban, vagy éppen nálunk a Varázskertben.

Az Olvasóklub díja egy évre: 3500 Ft/fő. Jelentkezési határidő: 2013. október 18.

Játék leírása ITT található.

Külön köszönet Erős Antóniának és Hirtling Istvánnak, hogy nevüket adják a legjobb dologhoz, ami a játékos OLVASÓVÁ nevelés „középfutára”, a mai kor gyermekének….és, hogy mi az „előfutár” Anyukák?! …hát az ESTI MESE! Sose hagyjátok ki, megéri érted és gyerekedért!

Az nyújtsa fel a kezét, aki idén is játszani akar velünk!