Itt a Nagy Dermo Roadshow!

Borítókép: Itt a Nagy Dermo Roadshow! Forrás: DermoRoad show
Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket! Ezt hirdetve indítjuk el 2022. novemberében a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák ún. Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nem csak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti.

A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban és még idei átadással további négy nyitása várható.

Forrás: Royal patika

Az ország egyik legnagyobb gyógyszertára, a Kulcs Quality Patikák zászlóshajója: a budapesti Royal Patika

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

Ahhoz, hogy egy olyan nagyívű átalakítási program, mint a Kulcs Quality Program, hosszútávon is sikeres maradjon, fontos, hogy olyan koncepció mentén haladjon előre, amit mindannyian a sajátjuknak tudnak érezni. EHHEZ A BŐRÁPOLÁST VÁLASZTOTTUK.

Egy patikában csakis megfelelő szakképzettséggel, komoly hatóanyagismeretekkel rendelkező személyek dolgozhatnak, és a bőrápolás egy olyan terület, ahol behatóbb kémiai ismeretek nélkül, azaz szakdolgozóink nélkül, nem tudnánk építkezni.

A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót így velük közösen építjük. Ehhez kapcsolódóan egy olyan belső, bőrápolási szakmai program vette kezdetét a Kulcs Quality Patikáknál az elmúlt időszakban, amelyben gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei: a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a partnereink.

„Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki.

Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak.” – mondta dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete

Természetesen a koncepciónk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsük. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartjuk, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudunk segíteni.

Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a patika sok esetben a vásárló első olyan pontja, ahol kapcsolatba lép az „egészségüggyel”. Azonnal elérhető segítséget nálunk mindig kapnak a betérők, és sosem mulasztjuk el, hogy jelezzük azt, amikor már orvoshoz kell fordulni.

A NAGY DERMO ROADSHOW – november 2-30. között a Quality Patikákban és online!

Ingyenes bőrápolási tanácsadás, fókuszban: arcápolási rutin kialakítása Ingyenes termékminták, próba lehetőség Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért

Nagy öröm számunkra, hogy a koncepcióban partnereink lettek a legismertebb, legelismertebb dermokozmetikai márkák is, akik sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető DERMO ROADSHOW-hoz.

A sajtótájékoztatón résztvevő márkaképviselők hasonló örömüket és jövőbeli szakmai együttműködésüket fejezték ki.

Félix Melinda, Key Account Manager, Bioderma Végi Ádám, Key Account és Trade Marketing Manager, Vichy, La Roche Posay, CeraVe (Loreál) Riba Zoltán, területi képviselő, valamint Schubert Éva, vezető tréningmenedzser, Uriage, Apivita

+1: Lénárd Eszter, vezető termékmenedzser, PLANTHÉ (Simply You Hungary), mint a Bőrápolási Szakértő Patikák koncepció egyik szakmai partnere

Tegye próbára Ön is Quality Patikáinkat és novemberben vegyen részt a Nagy Dermo Roadshow-ban, amellyel elindítjuk a Bőrápolás Szakértő Patikái Programot!

Fókuszban az ARCÁPOLÁSI RUTIN kialakítása! Tökéletesítse vagy alakítsa ki tudatos bőrápolási szokásait, például arcápolási rutinját velünk! Minden érdeklődőt hasznos tanácsokkal, remek termékválasztékkal, termékmintákkal és szuper nyereményjátékkal várunk 37 Kulcs Quality Patikánkban az ország különböző pontjain!

A DERMO ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK november 2-30. között várja a bőrápolási tanáncsaink és válogatott termékeink iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online!

ONLINE JÁTÉK NOVEMBER 2-30. KÖZÖTT: www.kulcspatikak.hu

A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény:

2 személyes wellness hétvége a balatonalmádi Hunguest Bál Resortban

További nyeremények:

10db 50 ezer Ft értékű dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva 10db Kulcs Patikák arctörölköző

Találkozzunk novemberben!