Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj naptárat 2023-ra!

Borítókép: Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj naptárat 2023-ra!
Iratkozz fel, és nyerd meg az 5 db Slow Life 2023 kalendárium egyikét!

Egyre többen vágyunk valódi, tartalmas kapcsolódásra egymással, önmagukkal, a természettel és igazából a mindenséggel. A naptár élet- és lélekmankó, mely segít a lassító, tudatos, mélyebb megélésekhez vezető szokásokat beépíteni az életünkbe. A napi javaslatok alapján időt teremthetünk saját magunkra, a családunkra és a szeretteinkre, a hobbinkra, és a régóta halogatott dolgainkra. A naptárban az évszakokhoz kapcsolódó énidő tippeket, jóllétet fokozó otthonrendezgető ötleteket, növényápolási tanácsokat, egészség- és szépségápoló szokásokat, szezonális gasztrokalandozásokat, lazulós baráti program javaslatokat és a mai napig tartalommal bíró, évszakokhoz kapcsolódó rituálékat gyűjtöttem össze.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, MOST DUPLÁN MEGÉRI!

Ha most iratkozol fel, nemcsak a tudatos nők egy közösségéhez fogsz tartozni, akik heti rendszerességgel kapják az Éva magazin hírlevelét, benne szerzőink cikkválogatásaival és időszakos partneri kedvezményekkel, hanem neved és e-mail címed megadásával részt veszel egy nyereményjáték sorsoláson is.

Ezen kívül garantált ajándékunk minden új feliratkozónak egy választható digitális kiadvány a Shopaholic.hu webáruházban!

EBBEN A HÓNAPBAN EZ LEHET A TIÉD!

A játék lezárultával 5 darab nyertest sorsolunk, akik nyereménye fejenként egy-egy Slow Life 2023-as Kalendárium.

Sorsolás: december 19.

HOGYAN LEHET FELIRATKOZNI?

Jelöld be a helyes választ és pipáld ki azt is, hozzájárulsz ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk a számodra:

A játék lezárult! Köszönjük, hogy játszottál! A nyertest e-mailben értesítjük.

A NAP SZAVA

Minden naphoz tartozik egy szó a Nap és a Hold útmutatása alapján. Csendes útjelzők ezek, melyekre a reggeli nyugodt kávézás, vagy meditáció során érdemes intuitív módon ráhangolódni, meditálgatni velük. (Ezeket Hermann Judit alternatív önismereti terapeuta jegyezte le, aki asztrológiával is foglalkozik.A gyakorlati életvezető mellett ez amolyan spirituális/önismereti gyakorlat )

CIKLUSKÖVETÉS

Ismerve a női ciklus 4 különböző szakaszát, jobban megértjük a testi és érzelmi működésünket. A különböző hangulatokat, a váltakozó energiaszintet, vagy hogy egyes napokat nehezebbnek, másikakat könnyebbnek élünk meg. Saját működésünket megfigyelve, már nem a ritmusunk ellen dolgozunk, hanem a különböző szakaszokat ki tudjuk használni, ezáltal hatékonyabban, és tudatosabban alakítjuk az életünket.

Nőként túl régóta próbálunk nagyon erősek lenni, helyt állni mindenhol is, aminek a zsákutcája a túlterheltség. Akarj kevesebbet, élj többet! Az új szupererő az érzékenység megélésében és a lassulásban rejlik, hogy nem kell mindig 200%-ot nyújtani.

"Peaceful art - soulful life"

A Pingalló Titkai vízfestékkel hangolja a lelkünket a harmóniára és csempész jó energiát mindannyiunk életébe. A kézzel festett növényi motívumok és illusztrációk nyugalmat árasztanak, végigkísérik a családdá válás és az együttlét pillanatait. Naptárak és tervezők segítenek az életszervezésben, az öngondoskodásban, egymásra hangoló élménykártyák és párkapcsolati kártyák az együttlét pillanatait szinesítik.

A termékek támogatnak a tudatos életvezetésben, a pozitív önértékelésben, és az egymáshoz való szeretetteljes kapcsolódásban. Inspirálnak, hogy felfedezzük, milyen erő rejlik önmagunk és mentális egészségünk fejlesztésében.

Weboldal: https://pingallotitkai.hu/

Játékszabályzatunkat ITT és adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT találod.

Köszönjük, hogy feliratkoztál!