Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj Adventi élménykalendáriumot!

Borítókép: Iratkozz fel hírlevelünkre, és nyerj Adventi élménykalendáriumot!
Iratkozz fel nyereményjátékunk keretében! A résztvevők közül kisorsolunk 5 csomag Édes Napok Adventi kártyát.

3 gyerekes anyukaként tudom, nem könnyű 24 napra adventi meglepetést kitalálni, ha kacatmentesen gondolkodunk, a zero waste jegyében, pénztárcabarát módon... Csoki ebben az időben amúgy is jut elég, sokkal inkább vágyunk az együttlétre, a kapcsolódásra, ami könnyen háttérbe szorul a rohanós decemberi napok során.

Nálunk már tradíció, hogy december 1-től felkerülnek a kártyák a falra. Esténként megfordítunk egyet, hogy kis időre félretegyünk az intéznivalókat, és egymásra figyeljünk, miközben karamellát iszunk, gesztenyét, vagy mályvacukrot sütünk vagy narancsot aszalunk.

A csomagban 30 kártya van, így lehet cserélgetni, hogy évről évre legyen benne pár újdonság. (Illetve 2 bianco kártyára a szülők maguk találhatnak ki programötleteket.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, MOST DUPLÁN MEGÉRI!

Ha most iratkozol fel, nemcsak a tudatos nők egy közösségéhez fogsz tartozni, akik heti rendszerességgel kapják az Éva magazin hírlevelét, benne szerzőink cikkválogatásaival és időszakos partneri kedvezményekkel, hanem neved és e-mail címed megadásával részt veszel egy nyereményjáték sorsoláson is.

Ezen kívül garantált ajándékunk minden új feliratkozónak egy választható digitális kiadvány a Shopaholic.hu webáruházban!

EBBEN A HÓNAPBAN EZ LEHET A TIÉD!

A játék lezárultával 5 nyertest sorsolunk, akik nyereménye fejenként egy csomag Édes Napok Adventi kártyát.

Sorsolás: november 25.

HOGYAN LEHET FELIRATKOZNI?

Jelöld be a helyes választ és pipáld ki azt is, hozzájárulsz ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk a számodra:

A játék lezárult! Köszönjük, hogy játszottál! A nyertest e-mailben értesítjük.

Fontos, hogy egyszerű programokról van szó, amiket könnyű megvalósítani, nincsenek extra kézműves fogások, a hozzávalók a háztartásban megtalálhatók, vagy könnyedén beszerezhetők. A lényeg az EGYÜTTLÉTen van, és az egymásra figyelésen, mert a mai rohanó világban egyre nagyobb értékek ezek. 3 éves kortól a kamaszokig mindenki örömmel várja ezeket a pillanatokat, és felnőve ezek maradandó emlékek lesznek minden gyereknek.

Ha megtetszett a nyeremény, de nem nyertél, semmi baj! A kártyák önmagukban is megrendelhetők, illetve karácsonyos, dekoratív zsebes és zsákos tartókkal együtt is, Katona-Szabó Juditnak, a Csipkelengye márka alapítójának köszönhetően.

Pingalló Titkai

"Peaceful art - soulful life"

A Pingalló Titkai vízfestékkel hangolja a lelkünket a harmóniára és csempész jó energiát mindannyiunk életébe. A kézzel festett növényi motívumok és illusztrációk nyugalmat árasztanak, végigkísérik a családdá válás és az együttlét pillanatait. Naptárak és tervezők segítenek az életszervezésben, az öngondoskodásban, egymásra hangoló élménykártyák és párkapcsolati kártyák az együttlét pillanatait szinesítik.

A termékek támogatnak a tudatos életvezetésben, a pozitív önértékelésben, és az egymáshoz való szeretetteljes kapcsolódásban. Inspirálnak, hogy felfedezzük, milyen erő rejlik önmagunk és mentális egészségünk fejlesztésében. Weboldal: https://pingallotitkai.hu/

Csipkelengye

"Csipkelengye, amitől az otthon nemesebb lesz..."

A Csipkelengye alapötletét egy ártatlan női beszélgetés adta, amit aztán továbbszőve, nőtte ki magát a piciny manufaktúra és a sok-sok megalkotott gyönyörű otthontextil kollekció.Lelkes csapatunkat az ösztönözte a vintage és shabby chic stílusjegyekben gazdag kelengyék megálmodásában, hogy melegséget és különlegességet csempésszünk általuk az otthonokba. Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, ünnepről vagy egyszerű hétköznapokról. Megunva a sablonos, egyhangú lakástextíliák kínálatát, elhatároztuk, hogy létrehozunk valami egészen egyedit és személyreszólót, amivel megajándékozhatjuk magunkat és szeretteinket. Kézzel készült termékeink megálmodásánál és elkészítésénél a finom csipkék, fodrok, minőségi textíliák, a kifinomultan lágy és a romantikus vonalvezetés kaptak főszerepet.

Általuk válik a lakásból otthon, az ajándék pedig személyes emlékké alakul át. Hiszünk az egyedülállóban és a minőségben, abban, hogy a tömegcikkek korában még nagyobb szükség van az egyedire, a tradicionálisra, mindenre, amit értéket képvisel.
Weboldal: https://csipkelengye.hu/

A weboldalt ITT tudod megnézni.

Az instagram oldalt ITT tudod megnézni.

Facebookon pedig ITT találod meg.

Játékszabályzatunkat ITT és adatvédelmi nyilatkozatunkat ITT találod.

Köszönjük, hogy feliratkoztál!