Változtasd át a száraz bőröd élettel telivé!

Borítókép: Változtasd át a száraz bőröd élettel telivé! Forrás: Dove
Az a néhány perc, amit a napunkból a zuhanyzásra fordítunk, sokunk számára egy fénypont lehet. Miközben bemelegítjük hangszálainkat és tisztítjuk bőrünket, szinte meggyőzhetjük magunkat arról, hogy a nap gondjait és aggodalmainkat is a lefolyóba mossuk. Ráadásul a napi zuhanyzásunk közben akár hidratálhatjuk is a bőrünket, még a száraz bőrt is puhává és bársonyossá tehetjük a megfelelő tusfürdő használatával.

A megújult formulájú Dove krémtusfürdő tápláló habjával a mindennapi zuhanyzást kényeztetővé varázsolja, és használatával a hidratálás már a vízsugár alól való kilépés előtt megkezdődhet. A megújult formula hatékonyan tisztít, és a benne lévő új Triple Moisture szérum ápolja és táplálja a bőrt.

De miért koncentrálunk ennyire a hidratáltságra? Nos, ha száraz a bőröd, akkor tudhatod, hogy a bőrszárazság nem csak a kinézetről szól. A száraz bőr negatívan befolyásolhatja az ember hangulatát, hiszen feszülő érzést nyújthat. Ettől kényelmetlenül és frusztráltnak érezhetik magukat a nők, és ez akár az önbizalmukat is befolyásolhatja.

A jól hidratált, egészséges bőr képes megőrizni a benne lévő nedvességet. A rövid szénláncú zsírsavak és a 12-HSA hozzáadásával készült Dove krémtusfürdő formulája hatékonyan támogatja a bőrt a ceramidok előállításában, ezáltal segíti a természetes nedvességmegtartó folyamatokat.

Forrás: Dove

Annak ellenére, hogy mindent megteszünk a bőrszárazság elkerülése érdekében, a száraz bőr ápolása mégis kihívásokkal teli.

Tudtad, hogy még a stressz is hatással lehet a bőrödre? Az új Dove Anti-Stress hidratáló krémtusfürdő kifejezetten ezt a sokakat érintő problémát célozza meg. A gyengéd tisztító és hidratáló összetevők mellett kék kamillát és zabtejet tartalmaz, amelyek nyugtató hatásukról ismert összetevők.

Válaszd a megújult Dove krémtusfürdőket, amelyek már az első zuhanyzástól kezdve hidratálják még a száraz bőrt is, így segítenek, hogy ragyoghass és büszke lehess a bőrödre!

Ha száraz a bőröd, alábbi tippjeink is hasznosak lehetnek számodra!