Hogyan adhatsz többet gyermekednek? OTP Egészségpénztárral! Pénztártagként közel 150 ezer forinttal költhetsz többet gyermekedre!

Borítókép: Hogyan adhatsz többet gyermekednek? OTP Egészségpénztárral! Pénztártagként közel 150 ezer forinttal költhetsz többet gyermekedre! Forrás: OTP EP
Érdemes egészségpénztári számlát nyitnod, hiszen innen többet költhetsz, mint amennyit befizettél rá, évente közel 150 ezer forinttal! A feltöltött összeget épp arra használhatod fel, amire gyermeked várása, érkezése és nevelése során a legnagyobb szükség van: a szülészet-nőgyógyászati ellátástól kezdve, a sok-sok pelenkán át egészen a tápszerig, és ha egy nagyot ugrunk időben, akkor egészen a tandíjig. Lépj be most az OTP Egészségpénztárba, hogy több forrásod legyen családodra!

Hogyan gyarapodik a megtakarítás az egészségpénztárban?

A feltöltött összeg 20%-át kaphatod vissza, mégpedig adó-visszatérítés formájában. Ez a pluszforrás évente max. 150 ezer Ft lehet, 750 ezer Ft befizetésekor. Fontos, hogy legyen olyan jövedelmed, ami után SZJA-t fizetsz, hiszen ebből igényelheted az adó-visszatérítést. Ha nincs, akkor az a megoldás, hogy valamelyik közeli hozzátartozód lép be a pénztárba (pl. férjed, testvéred, édesanyád). Később pedig mindketten élvezhetitek a tagság előnyeit.

Mire fordíthatod egészségpénztári egyenlegedet?

Például:

* A támogatások a min. 180 napja befizetett egyenlegből igényelhetők.

Hogyan juthatsz a pluszforráshoz?

1. Nyiss OTP Egészségpénztári számlát (akár online).

2. Fizess be egészségszámládra.

3. Használd fel a befizetett összeget.

4. Igényeld a pluszforrást, azaz a 20% adó-visszatérítést az adóbevallásodon keresztül.

A tájékoztatás nem teljes körű.
Részletek: www.otpep.hu

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Decemberben különösen megéri befizetni az egészségpénztári számlára! Miért? Mert:

1. Az OTP Egészségpénztárral akár 150 ezer forintot is nyerhetsz, ha 2022. december 5-24. között fizetsz be egészségszámládra min. 20 ezer forintot!

2. És mert időben ekkor vagy legközelebb az adó-visszatérítés kiutalásához, így hamarosan meg is érkezik a befizetésed után igényelhető adó-visszatérítés.