Borítókép: Hogyan adhatsz többet gyermekednek? OTP Egészségpénztárral! Pénztártagként közel 150 ezer forinttal költhetsz többet gyermekedre! Forrás: OTP EP

Hogyan adhatsz többet gyermekednek? OTP Egészségpénztárral! Pénztártagként közel 150 ezer forinttal költhetsz többet gyermekedre!

Érdemes egészségpénztári számlát nyitnod, hiszen innen többet költhetsz, mint amennyit befizettél rá, évente közel 150 ezer forinttal! A feltöltött összeget épp arra használhatod fel, amire gyermeked várása, érkezése és nevelése során a legnagyobb szükség van: a szülészet-nőgyógyászati ellátástól kezdve, a sok-sok pelenkán át egészen a tápszerig, és ha egy nagyot ugrunk időben, akkor egészen a tandíjig. Lépj be most az OTP Egészségpénztárba, hogy több forrásod legyen családodra!

Hogyan gyarapodik a megtakarítás az egészségpénztárban?

A feltöltött összeg 20%-át kaphatod vissza, mégpedig adó-visszatérítés formájában. Ez a pluszforrás évente max. 150 ezer Ft lehet, 750 ezer Ft befizetésekor. Fontos, hogy legyen olyan jövedelmed, ami után SZJA-t fizetsz, hiszen ebből igényelheted az adó-visszatérítést. Ha nincs, akkor az a megoldás, hogy valamelyik közeli hozzátartozód lép be a pénztárba (pl. férjed, testvéred, édesanyád). Később pedig mindketten élvezhetitek a tagság előnyeit.

Mire fordíthatod egészségpénztári egyenlegedet?

Például:

* A támogatások a min. 180 napja befizetett egyenlegből igényelhetők.

Hogyan juthatsz a pluszforráshoz?

1. Nyiss OTP Egészségpénztári számlát (akár online).

2. Fizess be egészségszámládra.

3. Használd fel a befizetett összeget.

4. Igényeld a pluszforrást, azaz a 20% adó-visszatérítést az adóbevallásodon keresztül.

A tájékoztatás nem teljes körű.
Részletek: www.otpep.hu

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Decemberben különösen megéri befizetni az egészségpénztári számlára! Miért? Mert:

1. Az OTP Egészségpénztárral akár 150 ezer forintot is nyerhetsz, ha 2022. december 5-24. között fizetsz be egészségszámládra min. 20 ezer forintot!

2. És mert időben ekkor vagy legközelebb az adó-visszatérítés kiutalásához, így hamarosan meg is érkezik a befizetésed után igényelhető adó-visszatérítés.