JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Hajt a tökéletesség utáni vágy? Dőlj hátra és lazíts, a megoldás egyszerűbb, mint gondolnád!

Borítókép: Hajt a tökéletesség utáni vágy? Dőlj hátra és lazíts, a megoldás egyszerűbb, mint gondolnád! Forrás: Getty Images
Irigykedve nézed a magazinok címlapjait, ahol a tökéletesen egyenletes bőrű arcok mosolyognak vissza rád? Ha igennel válaszoltál, akkor jó hírünk van: az Eucerin Anti-Pigment termékei segítenek, hogy ragyoghass a fényképeken és a hétköznapokon egyaránt.

Fontos a külső megjelenés, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egészség a legfontosabb, amibe beletartozik a bőr ideális állapotának megőrzése is. Előfordulhat, hogy a tudatos bőrápolás már évek óta a mindennapi életed része, de még így is megjelennek a kisebb-nagyobb bőrhibák, amelyektől mielőbb szabadulnál. Nagy átlagban – különösen a nyári hónapokban – a hiperpigmentációs foltok megjelenése okozza a legnagyobb fejtörést. Az Eucerin által kifejlesztett hatóanyag, a thiamidol segíthet csökkenteni a sötét foltokat, illetve az akné formájában jelentkező gyulladások nyomait is.

Milyen szerepet játszik a thiamidol a hiperpigmentációs bőr kezelésében?

Bőrünk színét a melanin határozza meg, amelyre több tényező hatással van, például a napsütés erőssége és a napon töltött idő. A fokozott melanin termelés következtében a bőr egyes területei sötétebb árnyalatúak lesznek, melyek többnyire ártalmatlanok, azonban esztétikai szempontból kellemetlenek lehetnek. A thiamidol hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, blokkolja a tirozináz enzimet, amely a tirozin aminosavat melaninná alakítja.

Vizsgálatok során kiderült, hogy a thiamidol a jelenleg ismert leghatékonyabb összetevő, ami valódi segítséget jelent a hiperpigmentáció tüneteinek enyhítésében. Az Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum a már meglévő foltokat csökkenti, illetve megakadályozza azok újbóli megjelenését. A szérum mindennapos használata üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít, amelynek hatását az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém teszi még hatékonyabbá.

A színezett arckrémek ásványi színpigmentjei hozzájárulnak az arcbőr egységes megjelenéséhez, valamint thiamidol tartalmával csökkenti a meglévő foltokat, 30 faktoros fényvédelemnek köszönhetően pedig óvja a bőrt az új foltok kialakulásától. A termék két árnyalatban elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást, mely a meleg hónapokban akár a bőrt elnehezítő smink alapokat is felválthatja!

Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum, 30 ml

- Ultrakönnyű szérum a ragyogó arcbőrért
- Csökkenti a pigmentfoltokat és megelőzi kialakulásukat
- Simábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt

Ajánlott fogyasztói ár: 13 990 Ft

Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém light FF30
Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30

- Színezett nappali arckrém, amely ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat, valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít.
- Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.
- 30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól.

Ajánlott fogyasztói ár: 10 490 Ft

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!