Hidratálás fontossága a bőrápolásban

Borítókép: Hidratálás fontossága a bőrápolásban
Köztudott, hogy a professzionális bőrápolás, a táplálkozás és a hidratálás szorosan összefüggnek. Ezek együttes hatása segít kialakítani és megőrizni bőrünk egészségét és szépségét. Életkortól és bőrtípustól függetlenül a jó arckrém és szérum önmagában nem elég. A belső hidratálás ugyanolyan fontos, mint a professzionális kozmetikum használata.

Az emberi test tömegének több mint a fele víz, sejtjeinknek és bőrünknek is alapvető alkotóeleme. A nem megfelelő folyadék fogyasztásnak látható jelei a hámló, viszkető, feszülő és kipirosodott bőr. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni milyen fontos szerepe van a folyadék fogyasztásának. Naponta fogyasszunk minimum 2 liter (lehetőleg szénsav- és cukormentes) folyadékot, kerüljük a koffeintartalmú italok, azaz a kávé, fekete tea túlzott fogyasztását, mivel ezek vízhajtó hatásuk révén szárítják a bőrünket.

A regeneráció elengedhetetlen része a folyadék fogyasztás, de nem elhanyagolandó a megfelelő bőrápolás sem, professzionális kozmetikumok használatával. A magyar Solanie márka minden bőrtípusra és bőrproblémára kínál megoldást. Az időben elkezdett tudatos bőrápolás hosszú évekkel kitolja az első ráncok megjelenését.

A Solanie professzionális kozmetikai termékek magas koncentrációban tartalmazzák azokat a hatóanyagokat amik az adott problémára fókuszálnak és hatásukkal hatékony eredmények érhetőek el, rövidebb idő alatt. Legyen szó a korai ráncok megelőzéséről, pigmentfoltok halványításáról, a bőr ránctalanításáról, a tű nélküli mezoterápiás termékek hatékonyságáról, biztosan megtaláljuk a kedvencünket.