Hármas hatás a ráncok ellen szakértő hatóanyagok erejével

Borítókép: Hármas hatás a ráncok ellen szakértő hatóanyagok erejével
Az öregedésgátló kozmetikumok egyik legnépszerűbb hatóanyaga a retinol, melynek hatását a bőrgyógyászok is igazolják...

...Azonban ezt a fantasztikus hatóanyagot nem minden esetben tolerálja bőrünk, ilyenkor érdemes a retinol gyengédebb, stabilizált származékához nyúlnunk, amely hidratáló és feszesítő formulákkal vegyítve az egészséges bőr kellékeit alkotják. Az új formulával rendelkező L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 öregedésgátló nappali arcápoló a hármas hatás erejével, nem csak a ráncok ellen küzd, de segít feszesíteni és ragyogóvá tenni a bőrt.

Három fő hatóanyaga a pro-retinol, hialuronsav és a C-vitamin. A pro-retinol felelős a ráncok kisimításáért és a bőrtextúra finomításáért. A hialuronsav intenzíven hidratál és nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt, míg a C-vitamin* segít fokozni a bőr ragyogását és láthatóan javítja a bőrtónust. A szakértői hatóanyagok erejével, így egy könnyű textúrával rendelkező nappali arcápolót kapunk, ami a mindennapi arcápolás nélkülözhetetlen kellékévé válik.

Milyen eredményekre érdemes számítanod?

A klinikai tesztek alapján az új formula jótékony hatással bír a homlokráncokra, a szemöldökök közötti ráncokra, a szarkalábakra és a szem alatti ráncokra. Mindemellett táplál, gyorsan beszívódik, a bőrt puhává, mégis feszes érzetűvé varázsolja.

Azonnali eredményként észreveheted, hogy bőröd nedvességgel töltődik fel és a bőrtextúra megszépül. 1 hét után, az apróbb és nagyobb ráncok láthatóan csökkennek, míg 4 hét után a bőr feszesebb és fényesebb. Az apróbb és nagyobb ráncok jelei láthatóan folyamatosan szépülnek.

A mély ráncokat egyik arcápoló sem tudja teljesen eltűntetni és az eredmények egyénileg eltérőek lehetnek, azonban érdemes kísérletezni ezzel a termékkel, hiszen a klinikai tesztek alapján akár -7 évet érhetünk el a ráncok megjelenésén 6 hónap alatt.

Így használd!

Minden nap, felfelé irányuló mozdulatokkal, egyenletesen oszlasd el a krémet az alaposan megtisztított arcbőrre és nyakra. A termék használatát vezessük be nappali szépségrutinunkba és figyeljünk arra, hogy ha hosszabb ideig tartó napsütésnek van kitéve bőrünk, a L’Oréal Paris Revitalift Laser X3 SPF 25 fényvédelemmel rendelkező nappali arcápolóját vigyük fel az arcbőrünkre.

Tudjuk már, klinikai tesztek... de valójában mi történik?

A L’Oréal Paris termékeinek hatékonyságát független intézetek által végzett klinikai vagy felhasználói tanulmányok során bizonyítják. Több, mint 30 éve elkötelezettek egy állatkísérletek nélküli világ mellett, így tesztjeik állatkísérlet mentesek. A bőrápolási termékek toleranciáját bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelik, minden bőrtípuson értékelik, érzékeny bőrön is, legalább 600 felvitellel.

Környezettudatosság

Nemcsak az arcápoló rendelkezik új formulával, hanem a tégely is, amely könnyű, környezettudatosan tervezett, 20%-ban újrahasznosított üvegből készült és újrahasznosítható.