Harc a ráncok ellen jeges kristályvirággal és hialuronsavval

Borítókép: Harc a ráncok ellen jeges kristályvirággal és hialuronsavval Forrás: Getty Images
Fedezd fel az Yves Rocher Filler Végétal termékcsaládját!

Arcbőrünk az egyik legérzékenyebb bőrfelületünk, amin nemcsak a mosoly vagy a szomorúság hagy lenyomatot, hanem az UV sugárzás, a stressz és a szennyeződések is. Ezek a külső tényezők mind-mind felgyorsítják a bőr öregedését, az arcbőr veszít feszességéből és ráncosodni kezd. Ezt a folyamatot semmilyen csodaszerrel nem lehet megállítani, de befolyásolni, késlelteni lehet. Ebben segít az Yves Rocher Filler Végétal termékcsaládja, amely 12 évnyi kutatás és 3 szabadalom eredményeként született meg. A márka, mint a növényi alapú kozmetikumok szakértője, két nagyon fontos hatóanyagot kombinál új termékeiben: a jeges kristályvirágot és a hialuronsavat.

A jeges kristályvirág kivonat hosszútávon feltölti a ráncokat és stimulálja azokat az enzimeket, amelyek részt vesznek a hialuronsav termelésében, felgyorsítva annak természetes termelődését a bőr mélyén. A 100 százalékban természetes eredetű hialuronsav tökéletes kiegészítője a jeges kristályvirágnak, ennek a szuper párosnak az eredménye pedig a sima és ragyogó bőr.

Az Yves Rocher Filler Végétal termékcsalád tagja az Ultrakoncentrált dúsító szérum, a nappali és éjszakai arcápoló, a szemkörnyékápoló, a ragyogást adó nappali arcápoló, illetve az arc, nyak és dekoltázs ráncok elleni intenzív ápolókrém.

Ragyogást adó arckrém
Nappali arckrém
Éjszakai krém
Intenzív ápolás ráncok ellen - arc, nyak, dekoltázs
Szemkörnyékápoló

Az Ultrakoncentrált dúsító szérum 98%-ban természetes összetevőket tartalmaz, a frissen kivont jeges kristályvirág mellett 100%-ban természetes hialuronsav található benne, mindez újrahasznosítható üvegben. Az arcápoló krémek mindegyike krémes textúrájú, így könnyen felvihető a bőrre és nem hagy nyomot, gyorsan beszívódik.

Szérum

Próbáld ki te is az Yves Rocher Filler Végétal termékcsaládját és vedd fel a harcot a ráncok ellen!