Borítókép: Good Milk: Igazán tej!

Good Milk: Igazán tej!

A Good Milk kihozza belőled a legjobbat.

A NÖM AG Európa egyik leginnovatívabb tejipari vállalata, amely különös gondot fordít termékei fejlesztésére, neves orvosokkal és élelmezéstudósokkal működik együtt. A cégnek 4 kutatóbázisa van szerte Európában, ezen kutatóbázisok mindegyike a gyártói bázissal együttműködve, egy telephelyen működik. Ennek nagy előnye, hogy egyrészről a különböző fogyasztói kultúráknak megfelelően történik az innovatív tervezés és kutatás, másrészről, ezek az ötletek, innovációk a gyártásban hamar testet ölthetnek. A különböző fogyasztói kultúrákat így tudják szorosan követni, egészséges termékekben megjeleníteni. A vállalat élen jár a gén manipuláció (GM) mentes termékek kutatásában, előállításában. A GM mentesség nem jelent emelkedést a fogyasztói árak esetében, míg azok a termelők, akik vállalják a teljes előállítási folyamatot végigkövető szigorú ellenőrzést, komoly támogatást kapnak. Mindemellett a teljes minőségi kontrollal kapcsolatos költségek átvállalásával biztosítják, hogy a fogyasztók biztonságos élelmiszereket fogyasszanak.

Hazánkban az ízletes joghurtcsodák Good Milk néven kerültek forgalomba. A legtöbb Good Milk termék Lactobacillus acidophilus és Bifidobacterium kultúrákkal beoltva, gyümölcsös tartalommal kerül a boltok polcaira. Az összes Good Milk terméket kiváló minőségbiztosítási feltételek mellett, ellenőrzött gazdálkodásból származó állattartással és feldolgozással, így garantáltan GMO mentes tej alapanyagból állítják elő, a termékeken ezt a ’Genfrei’ felirat is jelzi. A márkacsalád több mint 20 féle ízben kapható joghurtjai kiválóan alkalmasak reggelire, uzsonnára, tízóraira, vagy akár két étkezés között laktató finomságnak.

A Good Milk márkanév alatt forgalmazásra kerülő a 0,1 %-os vagy a cereáliás ivójoghurtok, a 100%-os természetes alapanyagból készült, magas minőségi követelményeknek eleget tévő All Nature joghurtitalok, vagy a hazánkban újdonságnak számító, de történelmileg a magyar gasztronómia hagyományokat is felelevenítő savótalok (Molke Drink-ek) között mindenki megtalálhatja a kedvencét. A családnak szintén tagja, a kanalazható Good Milk L.actisens poharas joghurt négy féle ízesítésben, amely akár már egy éves kortól fogyasztható, a natúr változata pedig már nyolc hónapos kisbabáknak is ajánlható a hozzátáplálás időszakában. A gyártó ebben az évben is „A férfi igazán férfi, a Good Milk igazán tej!” néven országos image kampánnyal készült, Facebook oldalán pedig folyamatos játékokkal és hírekkel várja a márka rajongóit.

Bővebb információ: www.goodmilk-joghurt.hu; Facebook/Good Milk joghurt

A Good Milk kihozza belőled a legjobbat. Szépülj velünk és egy csodás szépségápolási eszközzel gazdagodhatsz karácsonyra!

Kattints a részletekért!