Glutén- és laktózmentes pékáruval újít az ALDI

Borítókép: Glutén- és laktózmentes pékáruval újít az ALDI
Évről évre egyre többen térnek át speciális étrendre, valamilyen táplálékallergia vagy ételintolerancia miatt, és ennek megfelelően választják ki a szükséges minőségi alapanyagokat.

Éppen ezért, az ALDI-ban nem csak szlogen, hogy „mindenkire figyelünk”, hiszen valóban nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az általuk kínált speciális élelmiszerek segítségével megkönnyítsék az ételintoleranciával élők mindennapjait. Az Enjoy Free! saját márkás termékcsalád elsősorban a laktóz-, illetve gluténérzékenységgel együtt élőknek nyújt alternatívát.

Folyamatosan fejlesztik és bővítik mentes kínálatukat, így – Magyarországon először – az ALDI „Azon melegében” látványpékségeinél jelent meg két olyan újdonság, amely elsősorban az ételérzékeny vásárlók számára nyújt megoldást. A frissen, helyben sütött glutén- és laktózmentes sajtos stangli és glutén- és laktózmentes túrós táska esetében ugyanis az egyedi sütési és csomagolási technológiának köszönhetően, garantáltan nem áll fenn a keresztszennyeződés veszélye.

A ropogós és ínycsiklandozó glutén- és laktózmentes sajtos stanglit, valamint az édes, enyhén citromos töltelékkel ízesített glutén- és laktózmentes túrós táskát mindenki biztonsággal fogyaszthatja. A termékek különlegessége, hogy darabonként szeparáltan, környezettudatos papír sütőzacskóba csomagolva érkeznek, így az előállítástól egészen a kosárba kerülésig kizárható bármilyen szennyeződés lehetősége. Mindez nagy segítség a mindennapokban, hiszen ily módon az ALDI azonnal fogyasztható péksüteményt kínál az ételérzékeny vásárlóknak – akár egy finom reggelire, uzsonnára, vagy ha csak egy kis sós, esetleg édes nassolni valóra vágynak. Keresse a termékeket az ALDI állandó kínálatában!