Frissítő wellness ruháidnak

Borítókép: Frissítő wellness ruháidnak Forrás: PR
A közelgő melegben ruháid is megérdemelnek egy kis wellness-t. Lenge nyári ruháidat, könnyű felsőidet, a lenvászon nadrágokat egy rövid, frissítő mosást követően bedobhatod a szárítógépbe, és alig 1 óra múlva puhán és illatosan szedheted ki őket. Így kedvenc darabjaid szinte minden pillanatban viselésre készen állnak.

Száríts gépben, és ruháid sokáig szépek maradnak!

A szárítógépben a levegő kifújja a szövetekből a sérült szálakat, ezért a ruhák kevésbé bolyhosodnak. Így sokkal tovább hordhatod őket anélkül, hogy elhasználtnak tűnnének.

Az Electrolux DelicateCare szárítógépek kíméletesen és alacsony hőfokon szárítanak, ezért minden ruhádat rájuk bízhatod, amit a ruhacímke szerint lehet mosni. Igen, a mosógépből mehet minden azonnal a szárítógépbe. Nem kell fél napig sem kerülgetni a száradó ruhákat (és még egy teregetést is megspórolsz).

Forrás: PR

Speciális programok különleges ruháidnak

A különböző anyagú ruhákat különböző módon kell szárítani. A modern szárítógépekben az alap programok (pamut, szintetikus, mix) mellett sokféle speciális (outdoor, farmer, sport, gyapjú, selyem, pehelykabát) program is van, így a teljes ruhatárad élvezheti a szárítógép nyújtotta wellness élményt. A programok a ruhák anyagához igazítják a dobmozgás sebességét és irányát. Amikor selyemsálat szárítasz, akkor lassabban forog a dob, és szinte repül benne a sál az erős levegőáramlás miatt. Olyan, mintha a szélben szárítanád, csak nem lesz tele porszemcsékkel és allergénekkel. Az outdoor program végén a gép megemeli pár percre a hőmérsékletet, hogy a ruha újra vízhatlan és szélálló legyen (az impregnáló anyagok aktiválásához hő kell).

Forrás: PR

Szabadidő ajándékba a szárítógépedtől

Az Electrolux szárítógépek a vasalásban is segítenek. A gépben szárított ruhák nagy része mehet egyenesen a szekrénybe. Amit mégis vasalni kell, azzal is hamarabb megleszel. Ha olyan ruhát szárítasz, amit biztosan át akarsz vasalni, állítsd be a „vasalásszáraz” opciót. Így enyhén nyirkos marad a ruha, hogy könnyebben és gyorsabban kivasalhasd.

Forrás: PR