JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Finom receptek egy kis csavarral: főzős vetélkedőn teszteli a celebeket Gáspár Bea

Borítókép: Finom receptek egy kis csavarral: főzős vetélkedőn teszteli a celebeket Gáspár Bea
Izgalmas és vicces jelenetekre számíthat az, aki beles a Gyermelyi Recept Rulett influencer főzőverseny első részébe. Gáspár Bea konyhájában elszabadul ugyanis egy szerencsekerék, hogy felkavarja a nyugodt főzőcskézést és meglepő feladatok elé állítsa a versenyzőket. Az első epizódban Sápi Vivien, az egyik legtöbbet követett hazai TikTokker az Év TikTokkere díj nyertese próbál szerencsét.

A főzőverseny sok finom receptet és érdekes nehezítést tartogat a versenyzők számára, akiknek az idő mellett néha az elemekkel is meg kell küzdeniük azért, hogy finom ételt tálalhassanak a gasztro-youtuber és üzletasszony elé. A versenyzők közül van, aki gyakorlott mozdulatokkal mozog a konyhában és olyan is, akit inkább a főzés szeretete hozott a versenybe.

Sápi Vivi és Bea most dolgoztak először együtt, de egyből megtalálták a közös hangot, sőt, felmerült, hogy egy közös TikTok videó sorozatot is indítanak majd. Vivi a főzés során meglepően otthon érezte magát a konyhában, amiben a szerencsehozó tojásszeletelője is segítette.

Forrás: Gyermelyi

A következő részben egy gyakorlott szakács, Sass Dani főz majd. A Viasat3 Idesüss! című gasztrorealityjének műsorvezetője korábban sokszor dolgozott már együtt Beával. Az újdonsült apukának a jó ismeretségre való tekintettel Bea és a szerencsekerék egy érdekes és rendkívül szórakoztató fizikai nehezítést tartogat.

Érdemes követni a Gyermelyi Recept Rulett főzőverseny további részeit is, amiben feltűnik még Nagy Adri énekes, valamint Gulyás Pálmi, a fiatalok számára gasztro és főzési tippeket adó The Deep Kitchen TikTok oldal egyik vezetője. A verseny epizódjai nem csak jó recepteket, de kiváló kikapcsolódást is garantálnak!

Forrás: Gyermelyi

Kövesd nyomon a verseny alakulását a Gyermelyi hivatalos Youtube csatornáján!