Kikapcsolódás az egészség jegyében: világszínvonalú technológiát és szolgáltatásokat kínál az Evergreen Health egészségügyi- és wellness-komplexum

Borítókép: Kikapcsolódás az egészség jegyében: világszínvonalú technológiát és szolgáltatásokat kínál az Evergreen Health egészségügyi- és wellness-komplexum Forrás: Evergreen Health/David Takacs
Amennyiben tökéletes kikapcsolódásra, feltöltődésre vágynál, mindenképpen érdemes ellátogatod az országban egyedülálló Evergreen Health egészségügyi- és wellness-komplexumba, ahol a pihenésen túl, a gyógyulásra, a valóságos testi-lelki feltöltődésre és a megújulásra tudsz koncentrálni. A luxuskörnyezetbe nem csak színvonalas szolgáltatások, de az egészséges és ízletes ételek, valamint a feltöltődés miatt is érdemes néhány napot eltölteni.

Nem mindennapi holisztikus, egészségközpontú luxusszálloda nyílt meg Kehidakustányban, mintegy 160 hektáros területen. A húsz szobás, komplett egészségügyi és wellness, valamint sport szolgáltatásokkal felszerelt komplexum világszínvonalú technológiával, valamint a tradicionális keleti terápiákat is alkalmazó kezelésekkel várja az egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életre vágyókat. Fantasztikus, ahogyan a természet ereje ott rejtőzik a legkisebb részletekben is, az egész helynek egy egészen megnyugtató, lelassulásra ösztönző atmoszférája van, amely segít lecsendesedni és visszatalálni önmagunkhoz.

Forrás: Evergreen Health/David Takacs
A luxuskörnyezet jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy tényleg a feltöltődésre, az egészségre, a gyógyulásra tudjunk koncentrálni.

Páratlan természeti és építészeti környezet, modern, személyre szabott kezelések, világszínvonalú ellátás és terápia – ez jellemzi azt az egyedülálló hazai beruházást, amely fontos mérföldköve lehet a magyarok egészségtudatosságának a növelésében. A minden igényt kielégítő modern központban nemcsak orvosi konzultációkra van lehetőség, de személyre szabott kezelésicsomagokat és több napos terápiás kúrákat is kaphatunk, amelyek segítik a regenrációt, a jóllétet, mind mentálisan, mind fizikálisan. Ezentúl lehetőség van sportolásra is, hiszen hatalmas úszómedencék, személyre szabott edzések állnak rendelkezésünkre, sőt megismerkedhetünk a jóga vagy éppen a golf fantasztikus világával is. Az egyedi, holisztikus egészségfókuszú központ a magas szintű orvosi szakértelem és a képzett SPA terapeuták találkozásának helyszíne, de a feltöltődni vágyóknak is igazi paradicsomi környezetet nyújt a luxusszálloda, amely minden egyes részletével az egészségtudatosságra inspirál, így akár egy egészség fókuszú elvonulásra is alkalmas lehet ez a pihentető környezet.

Forrás: Evergreen Health/David Takacs
Az Evergreen célja, hogy egészséges, tápláló és rendkívül finom ételekkel szolgálják ki az oda látogatókat.

„Az Evergreen Health-ben az országban az elsők között vált elérhetővé többek között a Nad+ infúzió, amely Hollywood egyik kedvenc öregedésgátló kezelése, de megtalálható nálunk a hidrogénterápia és az összes modern technológián alapuló kezelés is. Mindemellett a tradicionális gyógyászatra is nagy hangsúlyt fektetünk, fontos eleme a létesítményünknek a kínai medicína és a keleti orvoslás is” - fejtette ki Kotsy Zsófia, az Evergreen Health marketing menedzsere, utalva arra a rendkívül színes kezelési palettára, amelyből a vendégek válogathatnak.

Forrás: Evergreen Health/David Takacs
Rengeteg kezelés közül válogathatnak a vendégek.

Az új központot év elején adták át a 160 hektáros Zala Springs Golf Resort területén, amely ezáltal az első olyan központ Magyarországon, ahol a professzionális egészségügyi- és wellness-szolgáltatások, valamint a sport, az egészséges életmód találkoznak. A helyszínen egy laborvizsgálat után kezdődnek meg a személyre szabott kezelések, a gyönyörű környezet és a modern technológia pedig páratlan testi és lelki feltöltődést garantál az egészség jegyében.

„Hiszünk abban, hogy a személyre szabott tudomány, technológia és coaching létfontosságú eszközök a rövid és hosszú távú egészségi állapot kezelésében és javításában. Belgyógyász, kardiológus, bőrgyógyász orvosaink és dietetikusunk segítségével személyre szabott kezelési tervet készítünk, és abban is segítünk, hogy az egészséges étrendet hogyan illeszthetik be a mindennapokba a vendégeink. A testi egészség mellett a lélek egészségére is odafigyelünk, a stresszoldó kezelések, meditációk, traumakezelés mellett aerial-jógával, masszázzsal, wellness-szel töltődhetnek a hozzánk látogatók” - tette hozzá a szakember.

Összegzésképpen mindenképpen érdemes ellátogatni az Evergreen Health egészségügyi- és wellness-komplexumba, ahol olyan kikapcsolódás, feltöltődés, gyógyulás és relaxáció vár rád, melyre álmaidban sem gondoltál volna.