Dolce&Gabbana napszemüveg: Amivel azonnal szerelembe esel!

Borítókép: Dolce&Gabbana napszemüveg: Amivel azonnal szerelembe esel!
Mindenki vágyik egy kis luxusra, aki mást mond, az nem őszinte önmagával. Mert a luxus nem minden esetben felesleges rongyrázást jelent, sokkal inkább a minőséget, megbízhatóságot. A híres tervezőpáros, Dolce&Gabbana pedig évtizedek óta ebben a szellemben alkot.

A Dolce & Gabbana divatmárkát 1985-ben alapította két tehetséges, olasz divattervező, Domenico Dolce és Stefano Gabbana. Kezdetben kizárólag ruhákat terveztek, és rövidesen be is mutatkoztak kollekcióikkal valamennyi jelentős divatesemény kifutóján.

A napszemüvegek 11 évvel később, 1996-ban kerültek be a Dolce & Gabbana portfóliójába. E kiegészítők tervezésénél ugyanazt képviseli a márka, mint amit ruháikkal is üzennek: a luxus-, a minőség-, és az elegancia szeretetét.

Jól mintázza ezt például ez a különleges kialakítású modell. Válaszd ezt, ha gömbölyű/ovális az arcformád!

Legyen bármilyen az arcformád, a stílusod, biztos, hogy megtalálod azt a Dolce&Gabbana napszemüveg modellt, amivel azonnal szerelembe esel!

De miért döntenél egy márkás napszemüveg mellett, mikor jóval olcsóbban is megúszhatod? Lássuk!

Márkás napszemüveg vs. olcsó napszemüveg

Sokan azt gondolják, hogy a márkás napszemüvegek nem többek státusz szimbólumnál. Valójában azonban másról szól ez a dolog: a minőségről és a megbízhatóságról. De hogy miért is fontos ez?

Egy párezer forintos napszemüveg is lehet UV-szűrős, ám ezek szűrőrétege sokkal silányabb, mint egy márkás napszemüvegé. Ez pedig azért gond, mert a könnyen karcolódó felület a legapróbb sérülésen át is beengedi a szemekbe a káros sugarakat, így elveszti a napszemüveg azt a funkcióját, ami miatt a legfontosabb a viselése.

Érdemes tehát többet áldozni egy jó minőségű napszemüvegre, hogy biztosan megvédje a szemeket, és hogy ne kelljen háromhavonta másikat venni.

Olcsóbban is hozzájuthatsz!

A minőséget választva sem muszáj vagyonokat költeni: az eOptika.hu kínálatában megtalálod a legszebb darabokat, a boltiaknál kedvezőbb árakon.

A napszemüvegek többségét virtuálisan felpróbálhatod, és ha meggondolnád magad, élhetsz a 14 napos, pénzvisszafizetési garancia lehetőségével!